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Comprehensive Characterization of Flavonoids in Young Leaves of Soybean (Glycine max L.) Germplasms Based on Core Collection using UPLC-DAD-QToF/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Correlating the properties of different black soybean cultivars (Glycine max) with hydration kinetics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Secondary Metabolites in the Germ of Korean Soybean [Glycine max (L.) Merr.] Cultivars and their Compound-enhanced BMP-2-induced Bone Formation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Comparative Untargeted Metabolomic Analyses of the Commercial Soybean Seeds (Glycine max L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
대기 중 CO₂ 농도의 상승에 대한 대두(Glycine max)의 광합성과 생장 반응 예측
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Development of multiplex PCR for the simultaneous detection of viruses in soybean (Glycine max)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
수분스트레스에 의한 대두(Glycine max) 잎의 광합성 및 광계Ⅱ 광화학적 활성의 변화
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
A TMT-based quantitative proteomic analysis provides insights into the protein changes in the seeds of high- and low- protein content soybean cultivars
Journal of Plant Biotechnology
2020 .01
온도구배챔버에서 온도 상승이 콩의 수량 및 종실 품질에 미치는 영향
한국농림기상학회 학술발표논문집
2019 .01
Isoflavone Composition and Estrogenic Activity of Germinated Soybean (Glycine max) according to Variety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Anti-inflammatory Effects of soybean [ Glycine max (L.) Merr.] sprouts on lipopolysaccharide-stimulated RAW264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Metabolic profiling and antioxidant properties of hybrid soybeans with different seed coat colors, obtained by crossing β-carotene-enhanced (Glycine max) and wild (Glycine soja) soybeans
Plant Biotechnology Reports
2022 .08
A comparison of the characteristic properties between soybean (Glycine max [L.] Merrill) seeds with different seed coat colors
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .12
Flavonoid Characteristics in Flesh and Peel of Mandarin Fruit Using High-Resolution Mass Spectrometry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
중북부지역에서 재배한 소립 검정콩의 품질 및 이화학 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Characteristics and in vitro Anti-Inflammatory Activities of Protein Extracts from Pre-Germinated Black Soybean [Glycine max (L.)] Treated with High Hydrostatic Pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparative analysis of Flavonoids Metabolites in Mungbean Seeds and Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
온도구배챔버에서 온도 상승에 따른 콩의 생육과 수량 반응에 미치는 영향
한국농림기상학회지
2018 .01
장류용 콩 품종별 발효물의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Mass Spectrometry-Based Metabolite Profiling Associated with Plasma Childhood Obesity Genes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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