지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Quality Properties of Perilla Oil during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Oxidative Stability of Horse Oil-in-Water Emulsion during Storage: Impact of α-Tocopherol Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of Antioxidant Type on the Oxidative Stability of Horse Oil-in-Water Emulsion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Anti-obesity Efficacy of Camellia Oil in High Fat Diet induced Obesity Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of Extraction Temperature on the Oxidative Stability of Unrefined Horse Oil during Refrigerated Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of relative humidity and neutral emulsifier on oxidative stability of corn oil during room temperature storage
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Antioxidant Activity of Mixed Flower Extract of Camellia japonica and Camellia sinensis
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .05
광양 백계산 동백자원을 활용한 6차산업화 방안에 관한 연구
산림경제연구
2019 .01
Change of Chemical Properties of Traditional Doenjang Powder During Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Optimization for Enzymatic Synthesis of Kaempferol 3-O-glucoside (K3G) using Camellia oleifera seed
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
용토 종류에 따른 차나무(Camellia sinensis L.)삽목묘의 뿌리발달
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
키위 ‘스위트골드’ 과실의 수확시기에 따른 수확 후 품질 특성
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Antioxidant Activity and Anti-Hyperglycemic Effect of Matcha (Camellia sinensis) in Oxidative Stress and High Glucose-Induced Neurotoxicity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
A review on Camellia oleifera Abel.: A valuable material in food and medicine
Food Science and Preservation
2024 .06
Effect of onion powder on quality characteristics and oxidative stability of mayonnaise prepared with perilla oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development of Molecular Markers for Camellia sinensis Breeding with High Content Catechin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
In vitro antioxidant activities of defatted seeds from Camellia japonica
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Impact of Supercritical Carbon Dioxide Turmeric Extract as a Natural Antioxidant on the Oxidative Stability of Perilla Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of SC-CO₂ extracts of red pepper or pine needle addition on oxidative stability of perilla oil under thermal condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
과수봉지의 특성 평가(I) : 오일 코팅지(배봉지)의 특성
펄프·종이기술
2017 .10
0