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Consumer Acceptance of Alternative Proteins: the Role of Sensory Science
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The Quest for Improving Validity in Consumer Sensory Measurement Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
‘감각·소비자과학’이란?
식품과학과 산업
2019 .03
Qualitative and Quantitative Consumer Sensory Evaluation Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Consumer testing beyond the sensory facility
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Bloom의 완전학습모델을 활용한 NCS 기반 조리 실무 교수?학습 개발 및 효과
한국식품영양학회지
2017 .10
Antioxidant Compound and Antioxidant Activity of Cooking Brown Rice with Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
소량의 쌀 시료로 신속한 식미 관능평가를 위한 컵 배열 순위법
한국육종학회지
2015 .01
Understanding sensory perception and acceptance of food using brain imaging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
조리 방법에 따른 자색 당근의 품질 특성 및 항산화능의 변화- 조리 방법에 따른 항산화 잔존량 -
한국식품영양학회지
2019 .01
Sensory evaluation and food innovation: a new multi-step sensory profiling to quantify product attributes determining consumer satisfaction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Application of Consumer and Sensory Research in the Development of Plant Based Milk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Sensory evaluation research of meat product using sensory quality factors and industrial utilization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Sensory characteristics and consumer acceptance test of bakery products made with hwang-geum-al and imported wheat variety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
해외 시장 공략을 위한 감각·소비자과학의 활용
식품과학과 산업
2019 .03
Consumer’s Sensory Perception of Natural Ingredients through Cross-Cultural Comparison
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
조리방법을 달리한 식물성 떡갈비의 품질 및 관능특성
산업식품공학
2021 .11
The Effects of Cooking Methods on the β-Carotene Levels of Selected Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Changes in Volatile Compounds in Garlic by Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
산업체에서 제품 개발을 위한 감각과학의 활용과 소비자 연구 : 다류와 화장품 분야를 중심으로
식품과학과 산업
2019 .03
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