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Quality characteristics of stock seasoning according to onion peels addition ratio
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Physicochemical changes and sensory properties of Spicy flavored and Galbi flavored seasoning lavers during the storage period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Biological Properties of Onion Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
과열 증기 처리에 따른 양파의 향기 성분 및 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .06
Quality Characteristics of Onion Juice Affected by Onion Varieties
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Sensory Qualities and Volatile Flavor Profiling of Commercial Apple Juices in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Vinegar Added with Onion and Black Onion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Sensory and Chemical Property Changes of Cooked Onions with Various Vaporization Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics of Yogurt Added with Spring Onion Root Extraction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
A Method for preparation of seasoning products containing mushroom and squid
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
개체동결 굴(Crassostrea gigas) 엑스분을 이용한 굴 풍미계 과립조미료의 제조 및 품질특성
한국수산과학회지
2016 .12
세계 식품 향료시장의 환경과 법적규제
식품과학과 산업
2017 .12
Sensory Flavor Evaluation of Commercial Dried Garlic Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quercetin Profile and Antioxidant Effects of Colored Onions
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Development of Molecular Markers for Distinguishing Onion (Allium cepa L.) and Welsh Onion (A. fistulosum L.) Based on Polymorphic Mitochondrial Genome Sequences
Plant Breeding and Biotechnology
2019 .01
What is a Taste and Flavor?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Onion Concentrate Addition Levels on Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Soy Sauce Containing Onion Peel Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
양파분말을 첨가한 국수의 품질과 저장성
Food Science and Preservation
2016 .04
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Gochujang Sauce Containing Onion Peel Extract with Added Levels of Onion Concentrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The Effect of Grinding at Various Vacuum Levels on the Color, Phenolics, and Antioxidant Properties of Onion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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