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Changes in quality characteristics according to storage period of treated cabbage and lettuce by type of cleaning agent
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of Different Processing Methods on Physicochemical Properties of Juice Products from Chinese Cabbages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of Semi-Drying on Microbial and Physicochemical Properties of Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Comparative Evaluation of Physicochemical Properties of Pine Needle Powders Prepared by Different Drying Methods
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .06
Physicochemical Properties and Antioxidant Activities of Aged Black Ginger (Zingiber officinale) by Hot-Air and Freeze Drying
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
건조방법을 달리한 늙은 호박의 품질 특성 및 항산화 효과
한국식품영양학회지
2018 .01
Physicochemical Qualities of Sliced-dried Oriental Melon Prepared by Different Combinations of Hot-air Drying, Freeze-thawing, and Steaming
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of Cryogenic Milling on Physicochemical Properties of Dried Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of Drying Method on Anti-Oxidant, Anti-Proliferation Activity and Phenolic Compound Content in Different Parts of Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Assessment of physicochemical and antioxidant characteristics in Allium hookeri by hot air and freeze dried methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
A comparative study of pesticide residues in leafy lettuce and head lettuce
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .04
Comparison of quality characteristics of ginseng dried by hot-air and infrared pulses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
The Growth Effects of Lettuce and Chinese Cabbage by Aerobic Fermentation Liquid Fertilizer Composting Livestock
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
당 삼투액을 달리한 삼투건조가 망고의 열풍건조에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2022 .12
Effects of Ethylene on lettuce Growth of Different Varieties
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Classification of Lettuce Varieties based on Machine Learning
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
국내 재배 상추로부터 UPLC-DAD-QToF/MS를 이용한 페놀화합물 성분 비교 연구
한국식품영양학회지
2019 .01
Growth of Lettuce Seedlings according to Exposure Time of Air Anion
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Study on Paper Drying Rate Based on Lattice Boltzmann Method
펄프·종이기술
2022 .02
Observation of Odor Changes in Radish Powder Due to Freeze-Drying and Hot Air Drying Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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