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육우 비선호부위를 활용한 재구성육제품의 품질특성
동물생명과학연구
2015 .06
Vitamin B12 Content of Korean Beef, Pork, and Chicken Cuts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Prevalence of Streptococcus suis in Pork, Beef, and Edible Pig Organs Distributed in South Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of Various Types of Starters on Dry-Cured Pork Ham
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Characterisation of Phenotypic and Genotypic Antibiotic Resistance Profile of Enterococci from Cheeses in Turkey
한국축산식품학회지
2016 .01
Identification of Pork Adulteration in Processed Meat Products Using the Developed Mitochondrial DNA-Based Primers
한국축산식품학회지
2017 .01
Development of Hydrogels to Improve the Safety of Yukhoe (Korean Beef Tartare) by Reducing Psychrotrophic Listeria monocytogenes Cell Counts on Raw Beef Surface
한국축산식품학회지
2018 .01
국내 신선 편이식품으로부터 분리한 Enterococcus의 항생제 저항성
한국식품과학회지
2018 .12
Antimicrobial Resistance of Enterococcus Species Isolated from Chicken in Turkey
한국축산식품학회지
2018 .01
서울시내 시판 식육에서 분리한 Enterococcus faecalis의 항생제 내성 유형, 다중약물 유출 펌프 유전자 및 병독성 유전자의 분포도 분석
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Changing consumer beef consumption and perception
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .03
단체급식소 쇠고기 이용 실태 및 영양사의 쇠고기 품질에 대한 인식
대한영양사협회 학술지
2017 .01
Prevalence of Potential Key Genes Contributing to Pathogenicity of Foodborne Bacteria Isolated from Fruit/Vegetable-related Sources
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Cholesterol Content in Different Parts of Beef Meat in South Korea (2018)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Factors affecting consumers’ preferences for US beef
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Determination of Indicators for Dry Aged Beef Quality
Food science of animal resources
2019 .01
Analysis beef consumption using SUR
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .06
Profiles of Toxin Genes and Antimicrobial Susceptibility of Bacillus cereus Isolated from Commercial Jeotgals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Quality characteristics of the enhanced beef using winter mushroom juice
한국축산학회지
2020 .01
Effects of the Nitrate-reducing Bacteria and Incubation Time on the Physicochemical Properties of Naturally Cured Pork Loin Hams
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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