지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Growth Prediction Model of Pathogenic Escherichia coli in Raw Oysters Under Distribution and Storage Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
수산물의 비타민 B12 분석을 위한 Pepsin-Assisted Extraction 및 Immunoaffinity-HPLC/DAD 분석법의 유효성 검증
한국식품영양과학회지
2018 .02
한국 20~30대 성인에 있어 가정간편식의 이용실태와 식습관과의 관련성
대한영양사협회 학술지
2019 .01
수산식품 관련 중학교 교과서의 내용 분석
수산해양교육연구
2017 .12
Development of Survival Prediction Models for Pathogenic Escherichia coli in Salted Small Octopus and Dried Shredded Squid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
한국의 대인도 수산물 수출 확대 방안
해양정책연구
2022 .12
소비자의 수산물 안전 인식 영향요인 분석
해양정책연구
2020 .06
Antibacterial Effects of Dielectric Barrier Discharge Plasma against Non-Pathogenic Escherichia coli and E. coli O157: H7 in Fresh Oysters (Crassostrea gigas)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Survival of Pathogenic E. coli in Low Salt Cabbage Kimchi During Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
GLOBAL PERSPECTIVES ON SEAFOOD & HEALTH
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Effects of pathogenic E. coli on diarrhea, growth performance, and blood profile of weaned pigs
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .09
Comparison of Upgraded Methods for Detecting Pathogenic Escherichia coli in Foods Using Centrifugation or Filtration
한국축산식품학회지
2017 .01
A novel antibacterial peptide in Apis mellifera against the enteric pathogenic Escherichia coli
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
배양수산물의 연구현황 및 발전방향
식품과학과 산업
2022 .03
양식 수산물 브랜드화의 기능과 전략 구축 방안
수산해양교육연구
2020 .04
Processed seafood – Future and global trends
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Growth Modeling of Escherichia coli O157:H7 in Button Mushroom Based on Distribution and Storage Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quantitative Microbial Risk Assessment of Pathogenic Escherichia coli in Salted Small Octopus: A Comparison of Grocery Store and Traditional Market in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Development and Verification of Predictive Models for Growth of Escherichia coli O157:H7 in Oyster Mushroom
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
수산물에 대한 부산지역 주부의 인식 및 이용실태
대한영양사협회 학술지
2019 .01
0