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Development of a health functional food for cognitive improvement using Dendropanax morbiferus extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Fermentation and functionality of Dendropanax morbiferus Kombucha
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antimicrobial and Antioxidant Activities of Dendropanax morbiferus Extracts with Different Ethanol Concentrations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Preparation and Functional Properties of Dendropanax morbiferus Kombucha
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Screening of the Dendropanax morbiferus Complex Extract on the Antioxidant and Hypoglycemic Effect
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Changes in Dendropanax morbiferus Leaf Tea Components with Blanching
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Higher production of viscous substance in the mixture of textured vegetable protein and Dendropanax morbiferus extract fermented by Bacillus subtilis HA
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Immune-Stimulating Effects of Dendropanax morbiferus Branch Extract via Improving Nitric Oxide and Cytokines in Raw264.7 Macrophages.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of Rutin and Chlorogenic Acid-containing Dendropanax morbiferus Leaf Extract on Sleep Parameters in vertebrate models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Dendropanax morbiferus Branch Extract enhance immune stimulation activity via increasing cytokines in mouse primary splenocytes and RAW264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Studies for Immune Cell-Enhancing Effect by Korean Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
주정 농도에 따른 황칠나무(Dendropanax morbiferus) 부위별 클로로젠산 및 루틴 함량과 항산화 활성 비교
Food Science and Preservation
2020 .12
Functional Dendropanax morbiferus vinegar co-fermented by B. subtillis and A. aceti
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The Effects of Liver Cancer Stem Cell Apoptosis Induction by Extract Derived from Root, Stem, and Leaf of Dendropanax morbiferus (Linn) (Hwangchil Wood)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-obesity effects of cultivated ginseng, -wild ginseng and -red ginseng extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
흑홍삼혼합물이 체내 알코올대사에 미치는 효과
한국식품영양학회지
2016 .10
Current Review on Korean Red Ginseng Antiviral Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
기호성 개선 인삼농축액 제조를 위한 추출 조건 설정
Food Science and Preservation
2016 .06
Product Developing Process and Industrialization Method of Korean Dendropanax
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Enhancement of functional substances and fermentation characteristics using complex fermentation of low-use forest resources with koji and useful microorganisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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