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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of Hangover Drink using Black Ginseng and Black Ginseng Vinegar on Alcohol-degrading Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
식초산업의 현황과 기능성 그리고 발전 전략
식품과학과 산업
2020 .06
식초 산업의 발전사와 최근 현황
식품과학과 산업
2022 .03
Fermentation Characteristics and Anti-Inflammatory Effect on LPS-Induced RAW 264.7 Cells of Ginseng Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Anti-obesity effects of cultivated ginseng, -wild ginseng and -red ginseng extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Domestic and Overseas Vinegar Industry Status
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Study on the appearance characteristics of black ginseng (Panax ginseng C. A. Meyer) by drying methods
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
원료삼 크기와 형태가 흑삼의 품질에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .10
The Quality Characteristics of Vinegar Prepared with Different Forms of Black Garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparison of Ginsenoside Contents in Different Parts of Korean Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The activity alcohol dehydrogenase and acetaldehyde dehydrogenase of white ginseng, red ginseng, black ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Current Review on Korean Red Ginseng Antiviral Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
In Vitro and In Vivo Antioxidant Activity of Aged Ginseng (Panax ginseng)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
지역별, 연근별 가공백삼의 품질과 지표 성분의 변이
한국약용작물학회지
2018 .10
Analysis of Quality Characteristics of Grain Vinegars According to Manufacturing Processes and Production Environments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
기호성 개선 인삼농축액 제조를 위한 추출 조건 설정
Food Science and Preservation
2016 .06
Quality Characteristics of Commercial Grape Vinegar during Long-Term Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparison of Physicochemical Qualities and Antioxidant Activities of Four Chinese Famous Vinegars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant activities of flower, berry and leaf of Panax ginseng C. A. Meyer
한국식품과학회지
2020 .08
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