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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Regulation of tick salivary glands
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Buffering Capacity as a Composition Predictor of Powdered Dairy Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Determination of Nucleotide in Dairy Products by Using HPLC-DAD
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Monitoring and detection of severe fever with thrombocytopenia syndrome (SFTS) virus mediated ticks in Andong area in 2018
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Meat analog as future food: a review
한국축산학회지
2020 .01
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2017 .10
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2021 .01
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2018 .09
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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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2023 .09
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2019 .01
IDF 글로벌 낙농 컨퍼런스 2021
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2021 .12
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한국축산식품학회지
2018 .01
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한국식품영양과학회 학술대회발표집
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육우 비선호부위를 활용한 재구성육제품의 품질특성
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2015 .06
베트남 유제품시장의 시장접근전략 및 경제효과 분석
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2023 .03
Sustainable Supply of Plant/Cell-Based Alternative Meats by Geometric Transformation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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