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TCA 처리가 복숭아의 과실 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Characterization of Blue Light Resistance of Fruit-decaying Fungi Isolated from Peach
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality Changes in White-fleshed Peach Fruit by Harvest Maturity Under Ambient Temperature for Export
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
수확 전・후 키토산 및 고농도 CO₂ 처리와 복숭아 저장성 증진
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Extended shelf-life of ‘Kumhong’ nectarine and ‘Madoka’ peach fruits by treating the trees with calcium compounds and chitosan
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .12
Fruit Quality Changes and Microbiome Dynamics of Natural Microflora of Peaches ( Prunus persica) during Visible Blue-light Irradiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Analysis of fruit growth and post-harvest characteristics of hydroponically grown ‘K3’ melons (Cucumis melo L.) harvested at different days after fruit setting and stored at low temperature
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .06
Potential Mechanisms Associated with Delay of Softening in Peach Fruit Mediated by Postharvest High CO₂ Treatment
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Occurrence of Peach latent mosaic viroid Inducing Peach Calico Disease of Peach Trees
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
복숭아 ‘천중도백도’ 수확전 키토산 처리와 수확 후 CO₂ 처리가 과실 보구력에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Disease and Human Microbiome : Microbiome Study on Allergic Disease in Infant and Children
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
복숭아 수령별 경제적 가치 평가
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
복숭아 ‘장호원황도’ 수확전 키토산 처리와 수확 후 CO₂ 처리가 과실 보구력에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Physicochemical Properties and Volatile Flavor Compounds of Unripe Peaches depending on Cultiva
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
복숭아 봉지 재배에 따른 복숭아 심식나방류 방제 효과
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Quality characteristics of peach drinks with added sugar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Postharvest CO₂ Treatment Delayed Softening in ‘Mihong’ Peach Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Effect of preharvest application of chitosan on the growth and quality of peach fruit (Prunus persica L.)
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Effects of zeolite-based functional paper packaging on the quality of the kawanakajima white peach during storage
Food Science and Preservation
2022 .07
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