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Mechanisms of Soy Isoflavones in Prostate Cancer Prevention and Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of LC-MS/MS Method for Determination of Soy Isoflavones in Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of Fermentative Characteristics, Isoflavone Contents, and Biological Activities in the Soy Leaves with High Isoflavone Contents by Various Lactobacillus plantarum Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparison of γ-Aminobutyric Acid (GABA) and Isoflavone Contents and Antioxidant Activities of Fermented Soy Leaves with High Isoflavone Contents Using Lactobacillus brevis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
고해상도 질량 분석을 이용한 대두(Glycine max L.) 우수자원 종자의 이소플라본 특성 평가
한국식품영양학회지
2020 .01
L-carnitine에 의한 인간대장암세포주 증식억제 및 산화적손상 기전 규명
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Production of isoflavone aglycone fortified soy yogurt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Seaweed Extracts Modulate the Glucose Uptake via an AMPK-dependent Pathway in C2C12 Skeletal Muscle Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Anti-obesity effects of a standardized water extract from the natural product by regulating the AMPK signaling in HFD-induced mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of dietary isoflavones of soybean by-product on estrogen and testosterone levels in mouse
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
Effect of soy peptide on muscle regeneration after exercise
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Olfactory Receptor Regulates AMPK Signaling Pathway
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Bioavailability of soy isoflavone alpha glucosides synthesized by amylosucrase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Current Perspectives on Obesity and Skeletal Muscle Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The combination of Korean red ginseng and Glycyrrhiza glabra L. extracts enhances AMPK pathway activation in C57BL/6J obese mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
한국 콩 유전자원 핵심집단의 Isoflavone 함량
한국식품영양과학회지
2022 .10
콩 발효식품(된장 및 간장)에서 분리된 Bacillus 그룹의 다양성과 이들의 청국장 발효특성
Food Science and Preservation
2020 .12
1913년부터 2013년까지 한국에서 육성된 콩 품종의 Isoflavone 함량의 변이와 다변량 분석에 의한 품종군 분류
한국육종학회지
2018 .01
An Odorant Promotes AMPK Signaling Pathway in Human Keratinocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Skeletal Muscle Growth Activity of Phlorotannins isolated from Ecklonia cava through Muscle Growth Signaling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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