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식초 산업의 발전사와 최근 현황
식품과학과 산업
2022 .03
식초산업의 현황과 기능성 그리고 발전 전략
식품과학과 산업
2020 .06
배양 조건이 Aspergillus sp.의 독소 생산에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
Analysis of Quality Characteristics of Grain Vinegars According to Manufacturing Processes and Production Environments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Simultaneous Analysis of Pesticides and Ochratoxin A in Red pepper using LC-MS/MS and GC-MS/MS
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2016 .10
Domestic and Overseas Vinegar Industry Status
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Analysis, Ginsenosides and Fragrance Compounds Comparison of White Ginseng Vinegar, Red Ginseng Vinegar and Black Ginseng Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
소금의 종류와 소금의 건강기능성
식품산업과 영양
2023 .12
Selection of Acetic Acid Bacteria for Ginseng Vinegar Manufacturing and Functionality of Ginseng Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
식초의 농도가 초밥의 식품안전성 및 품질에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
Quality Characteristics of Commercial Grape Vinegar during Long-Term Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
초산균을 달리하여 제조한 사과식초의 품질특성
한국식품영양학회지
2024 .08
The Quality Characteristics of Vinegar Prepared with Different Forms of Black Garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
LC-MS/MS를 이용한 돼지고기 중 총아플라톡신 및 오크라톡신 A 동시분석법 확립
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
Clarification Effect of Persimmon Vinegar by Enzyme Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Reduction in ochratoxin A levels by Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus rhamnosus GG
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Antioxidant properties of commercial fruit juices and vinegars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
배를 이용한 발효식초의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .12
창포식초 생산을 위한 누룩, 알코올 및 초산발효 조건 최적화
Food Science and Preservation
2020 .12
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