지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
DBpia Top 10%동일한 주제분류 기준으로
Abstract
서론
본론
결론
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
포스트바이오틱스(Postbiotics): 신규 기능성 미생물 소재의 개발
식품산업과 영양
2018 .06
유산균의 진화 “포스트바이오틱스”
식품과학과 산업
2023 .03
Current status of C30 carotenoid materials from lactic acid bacteria and potential for postbiotics development
식품과학과 산업
2023 .03
Enzymatic Synthesis of Fatty Acid-Based Postbiotics and In Silico Prediction of Their Biological Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Postbiotics: The New Frontier in Microbiome Solutions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Integrated Novel Product Development on Probiotic yeast (Pichia kudriavzevii) and Postbiotic Innovations for Poultry and Human Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Postbiotic Effect of Kefir-derived Novel Lactic Acid Bacteria to Prevent High-fat (HF)-induced Obesity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidant Properties of Soy Germ-based Postbiotic Produced by Lactic Acid Bacteria Isolated from Traditional Korean Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Evaluation of Anti-obesity Properties of Limosilactobacillus fermentum Isolated from Human Commensal as Postbiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Macrophage Stimulating Activity of Astragalus membranaceus-Postbiotics Fermented with Kimchi-Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Verification of Postbiotic Effects of Microbiota-Accessible Carbohydrates (MACs) through Gut Microbiota and Metabolomic Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Postbiotics derived from citrus pomace extract and kefir lactic acid bacteria ameliorated palmitate-induced atrophy of C2C12 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
유산균에 의해 변화된 황기-포스트바이오틱스 다당류가 대식세포에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2024 .02
Food Microflora and Microbiome Bioconversion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Identification of intestinal immune system modulating polysaccharide from postbiotics prepared from Phellinus linteus mycelial submerged culture
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
동충하초(Cordyceps militaris) 균사체 액체발효 포스트바이오틱스로부터 항염증 활성다당 분리
한국식품영양학회지
2023 .02
Rheological and microstructural properties of postbiotics jelly with locust bean gum, chicory fiber, and cell-free culture supernatants of Lactobacillus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
상황버섯(Phellinus linteus) 균사체 액체발효물의 항염증 활성
한국식품영양학회지
2021 .10
Enhancement of Polyphenol Contents and Bacterial Growth Rate Using Plant Extracts in Probiotics Cultivation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Anti-inflammatory Activity of Liquid Ferment by Phellinus linteus Mycelium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
0