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Current Status and Future Strategies for Research and Development Investments on Foodborne Virus Safety in South Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Negative Correlation between the Prevalence of Norovirus and High Bacterial Loads of Escherichia coli in Oysters Crassostrea gigas
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
굴양식업의 구조변화에 따른 재편 방향
수산해양교육연구
2022 .06
A Risk Assessment of Vibrio parahaemolyticus for Consumption of Shucked Raw Oyster in Korea
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
20대 소비자의 굴 소비성향 변화에 관한 연구 -표적집단면접(FGI)을 중심으로-
수산해양교육연구
2019 .08
Investigation and Monitoring of Norovirus from Agricultural Water and Fresh Produce in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
레몬 추출물을 첨가한 기체 치환 포장(Modified Atmosphere Packaging) 생굴(Crassostrea gigas)의 품질 특성
한국수산과학회지
2024 .12
Growth Prediction Model of Pathogenic Escherichia coli in Raw Oysters Under Distribution and Storage Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
IN VITRO ANTIVIRAL OF PHLOROTANNINS FROM EDIBLE BROWN SEAWEED Eisenia bicyclis AGAINST MURINE NOROVIRUS AS A NOROVIRUS SURROGATE
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
EFFECT OF GAMMA IRRADIATION ON THE INACTIVATION OF MURINE NOROVIRUS-1 IN THE KOREAN TRADITIONAL DRIED-SEAFOODS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Estimation of oyster food availability of the pacific oyster reared by rack culture method in the tidal-flat on Wando, Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
초고압력을 이용한 굴 박신기계에 관한 연구
수산해양기술연구
2021 .11
Negative Correlation between the Prevalence of Norovirus and High Bacterial Loads of Escherichia coli in Oysters Crassostrea gigas
Fisheries and Aquatic Sciences
2015 .01
Application of sodium hypochlorite for the inactivation of human norovirus and hepatitis a virus in ground water
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Risk Assessment Study on Escherichia coli O157:H7 in the Post-Harvest Stage of Oyster Mushrooms in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Thermal inactivation of human norovirus GII.4 infectivity in fresh oysters (Crassostrea gigas) using propidium monoazide with RT-qPCR
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
생식용 굴(Crassostrea gigas) 작업장의 위생안전성에 대한 모니터링
한국수산과학회지
2017 .04
Quantitative Microbial Risk Assessment of Listeria mono-cytogenes Foodborne Illness through Consumption of Enoki Mushrooms in Domestic Susceptible and General Populations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quantitative microbial risk assessment of Vibrio parahaemolyticus foodborne illness of sea squirt (Halocynthia roretzi) in South Korea
Fisheries and Aquatic Sciences
2021 .01
Dynamic Models to Control Foodborne Pathogens in Food Service
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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