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Anti-Inflammatory Effect of Probiotic Limosilactobacillus fermentum OTG1035
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Complete genome sequence of candidate probiotic Limosilactobacillus fermentum KUFM407
한국축산학회지
2024 .07
Genome analysis of Limosilactobacillus fermentum JN2019 applied to tumeric fermentation for animal feed
한국축산학회지
2021 .09
Flavor Enhancing Probiotic Limosilactobacillus fermentum EFEL6805 for Soy-yogurt Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Evaluation of Anti-obesity Properties of Limosilactobacillus fermentum Isolated from Human Commensal as Postbiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of Limosilactobacillus fermentum and Lacticaseibacillus paracasei on the Alleviation of Sarcopenia in a Dexamethasone-Induced Murine Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Complete genome sequences of Lactococcus lactis JNU 534, a potential food and feed preservative
한국축산학회지
2022 .05
Characterization of Selected Lactobacillus Strains for Use as Probiotics
한국축산식품학회지
2015 .01
Probiotic Limosilactobacillus reuteri fermented brown rice attenuates anxiety-related behavior and modulates gut microbiota in mice model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Potential Probiotic Activity of Lactobacillus fermentum strain JDFM216 on the Longevity of Caenorhabditis elegans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Probiotic Assessment of Lactic Acid Bacteria Isolated Traditional Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality characteristics of Back kimchi with different lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Beneficial Effect of Limosilactobacillus reuteri 14 on Allergic Asthma verified In vitro and In vivo Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Probiotic isolates from unconventional sources: a review
한국축산학회지
2016 .01
Development of Medi-Food for the Elderly Using Probiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Probiotic and Anti-Inflammatory Potential of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
김치 유산균의 건강기능성에 대한 문헌 연구
농업생명환경연구
2021 .12
숙취해소 평가를 위한 in vitro 및 in vivo 수행: Lactobacillus fermentum HDB1098의 아세트알데히드 생성과 이에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2023 .09
Lactobacillus fermentum attenuates the alveolar bone loss in ligature-induced periodontitis in mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Culturomic and transcriptomic analysis of potential probiotics isolated from canine for Pet foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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