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한국 남해안 멸치( Engraulis japonicus)의 연령과 성장 연구
한국수산과학회지
2024 .08
The Effects of Different Calcium Salts (Calcium Carbonate, Calcium Hydroxide, and Calcium Chloride) on the Softening of Onion Tissues
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
A study of age and growth for Pacific anchovy, Engraulis japonicus in the southern waters of Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Feeding Habits of Japanese Anchovy, Engraulis japonicus in South Sea of Korean waters
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Future changes in the seasonal habitat distribution for anchovy (Engraulis japonicus) in Korean waters projected by a Maximum Entropy Model
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Spawning strategy of Pacific anchovy Engraulis japonicus relation to the environmental factors in the southern coast of Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Physiological Activities of Calcium Balanced Beverage Developed for Improving Calcium Intake in the Elderly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Changes of physicochemical properties of salted-fermented anchovy Engraulis japonica meat with different salt content during fermentation at 15℃
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Improvement of Calcium Deposit by Calcium-Collagen-PGA Complex in Human Bone Marrow Mesenchymal Stem Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
모의실험을 통한 남해 멸치(Engraulis japonicus)의 어획조건에 따른 가입당 생산 분석
한국수산과학회지
2017 .08
Ontogenetic and seasonal change in diet composition of Pacific anchovy Engraulis japonicus in the South Sea of Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Anti-Osteoporosis Effect on the Fermented Red Ginseng Extracts in Ovariectomized Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
진해만 동부해역에 분포하는 멸치(Engraulis japonicus) 자치어의 식성
한국수산과학회지
2017 .02
Effect of Seaweed Calcium and Cockle Shell Calcium Addition on the Quality of Kimchi during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Calcium Lactate on Physico-Chemical Characteristics of Shank Bone Extract
한국축산식품학회지
2017 .01
콩발아배아추출물이 난소적출 랫트의 기억력 손실, 체중 증가 및 골다공증에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2019 .06
붕소함유 염수와 간수로부터 고순도 calcium borate를 합성하는 반응에 황산이 미치는 영향
한국항해항만학회지
2015 .01
환경수 내의 다양한 Ca²+ 농도에 따른 시클리드(Maylandia lombardoi)의 생리적 변화
한국수산과학회지
2016 .04
Effect of Abelmoschus manihot jinhuakui extract on collagen synthesis and osteogenesis in ovariectomized rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The Effects of Calcium Nutrition on the Activities of Lactate Dehydrogenase, Alcohol Dehydrogenase and Other Enzymes in Melon (Cucumis melo L.) Seedlings Subjected to Flooding
한국토양비료학회지
2016 .02
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