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‘바로미2’ 첨가에 따른 쌀가루 이화학적 특성 및 수제비 조리적성
산업식품공학
2024 .02
Comparison of physicochemical properties and oxidative stability of rice bran oil and rice flours from 2 different rice varieties including ‘Samkwang’ and ‘Baromi2’
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Characteristics of Sponge Cake Prepared by Substitution with Grape Pomace as Baromi Rice Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality Characteristics of ' Baromi 2' Rice Puffed Snacks with the Addition of Rice Embryo Buds (REB)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Physiochemical and Textural Properties of Blanching Dried Noodles and Fried Snacks by Rolling Process Prepared from Korean Rice 'Baromi2'
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
쌀가루 전용 품종 ‘바로미2’와 밀가루 혼합비율에 따른 이화학적 특성
한국식품과학회지
2024 .06
‘바로미2’ 품종을 포함한 쌀가루 및 밀가루의 일반성분과 미량영양소
한국식품과학회지
2023 .06
Physicochemical Properties of Rice Cooked along with Various Mixed Grains and by Different Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
품종별 쌀가루의 입자크기에 따른 품질특성 비교
한국식품영양학회지
2017 .08
Can Rice Replace Wheat? Evidence from Korean Consumers
농업생명환경연구
2023 .03
가루쌀 분말 함량을 달리하여 제조한 머핀의 특성
한국식품영양과학회지
2025 .03
Antioxidant Compound and Antioxidant Activity of Cooking Brown Rice with Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
쌀 품종에 따른 상업용 효모로 제조한 증류식 소주의 품질특성
한국식품영양과학회지
2025 .01
남부지역 ‘바로미2’ 이앙시기 및 작부체계별 종실 수량과 수발아 발생의 변화
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
Real Time PCR을 활용한 가공식품에서의 밀 검출에 관한 연구
산업식품공학
2019 .01
Physicochemical and Textural Properties of Noodles Prepared from Different Potato Varieties
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .09
건식제분 쌀가루의 입자크기에 따른 품질 및 쌀 식빵 적성 비교
한국국제농업개발학회지
2016 .01
Quality characteristics and bread-making properties of Korean whole wheat flour produced at different addition levels of wheat bran
Food Science and Preservation
2024 .08
쌀가루전용 품종들의 이화학적 특성 및 설기의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Physicochemical Properties of Starches from Several Agricultural Sources : Application to a Starch-based Adhesive
펄프·종이기술
2019 .04
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