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‘바로미2’ 첨가에 따른 쌀가루 이화학적 특성 및 수제비 조리적성
산업식품공학
2024 .02
Quality Characteristics of Rice Cookies added with Puffed Rice Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality characteristics of extruded rice snacks based on the rice cultivar and addition of rice germs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparison of physicochemical properties and oxidative stability of rice bran oil and rice flours from 2 different rice varieties including ‘Samkwang’ and ‘Baromi2’
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
쌀 가공처리에 따른 쌀 맥즙 및 쌀 맥주의 품질특성
산업식품공학
2019 .01
Development and Characterization of Puffed Rice Crackers Made from Icheon Rice and Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
인삼분말을 첨가한 Pellet과 이를 이용하여 제조한 팽화과자의 특성
산업식품공학
2019 .01
Sensory Characteristics of Rice Snacks by Descriptive Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
표준체 크기별 ‘바로미2’ 첨가에 따른 밀가루 혼합가루의 이화학적 특성 및 수제비 조리 적성
산업식품공학
2024 .02
Physiochemical and Textural Properties of Blanching Dried Noodles and Fried Snacks by Rolling Process Prepared from Korean Rice 'Baromi2'
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Influence of Partial Gelatinization Treatment on the Quality Changes of Puffed Rice
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .06
Characteristics of Snack make from rice and dried oyster and Its quality stability during storage
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Characteristics of Sponge Cake Prepared by Substitution with Grape Pomace as Baromi Rice Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
클린라이스 제조방식에 따른 백미의 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .08
Quality Characteristics of Plant-Based Rice Milk Using Processed and Functional Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Characteristics of Rice Breads according to the Different Rice Cultivars for Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
쌀가루 및 팽화미분을 첨가한 요구르트와 요구르트 아이스크림의 특성
산업식품공학
2018 .01
중만생 복합내병 다수성 발아현미용 거대배아미 ‘큰품’
한국육종학회지
2021 .12
Physicochemical Properties of Isomaltooligosaccharides using Puffed Rice Powder according to Different Manufacturing Condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Characteristics of Black ginseng by Puffing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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