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이용수
ABSTRACT
1. Introduction
2. Materials and Methods
3. Results and Discussion
4. Conclusions
Literature Cited
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2017 .08
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한국육종학회지
2017 .01
한국의 녹말 산업 발달사
식품과학과 산업
2018 .03
배접용 전분계 접착제의 특성이 종이 보존에 미치는 영향 - 전분의 종류에 따른 접착 특성 -
펄프·종이기술
2021 .12
Impact of Reaction Conditions on Reactivity, Resistant Starch Content, and Pasting Viscosity of Citrate Derivatives of Normal and Waxy Corn Starch
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
The Effect of Corn Flour Addition on the Physico-chemical Properties of Extruded Cassava Starch
산업식품공학
2018 .01
Chemico-Physical Properties of Starch from Several Agricultural Sources
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2017 .10
Effect of the Autoclaving-Cooling Cycle on the Chemical, Morphological, Color, and Pasting Properties of Foxtail Millet Starch
Preventive Nutrition and Food Science
2024 .09
Studies on the Compositions of Korean Sweet Potato Varieties and Physicochemical Properties of Their Starches
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Starch Modification for Human Health Benefits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of Potato and Quinoa Starch Blends on the Physicochemical Properties of Filled Hydrogels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
반죽 숙성 시간에 따른 타피오카 전분 첨가 우동면의 품질 특성
한국식품과학회지
2023 .02
녹말 나노 입자의 연구 현황
식품과학과 산업
2019 .12
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한국식품과학회지
2022 .12
Cellulase 계열 효소를 이용한 감자의 전분 추출 효율 증진
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2016 .01
충북지역에서 재배한 찰옥수수의 품종별 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2024 .09
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2015 .04
Effect of glutinous rice paste on the starch structure and starch-based metabolites during kimchi fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Optimization of 4-α-Glucanotransferase-Starch Complex Formation and its Application to Starch Modification
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
호정화 조건이 소맥전분 풀의 특성에 미치는 영향 및 한지 적용 가능성 연구
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2023 .10
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