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Development and industrial application of frozen meat tenderizer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Comparative Efficacy of Synthetic and Natural Tenderizers on Quality Characteristics of Restructured Spent Hen Meat Slices (RSHS)
Food science of animal resources
2019 .01
Development of semi-dried goat meat jerky using tenderizers considering the preferences of the elderly
한국축산학회지
2024 .07
Effects on the Qualities of Proteolysis to Beef by Non-coating and Coating Protease Treatment
한국축산식품학회지
2016 .01
Effect of dietary Korean Traditional Fermented Foods with Processed Meat Products on the Occurrence of Carcinogens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Mechanical Properties Analysis of Cultured Meat based on Plant-Derived Materials and Real Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Influence of E-beam on the Microbiological, Physical and Chemical Aspects of Frozen Duck Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
냉동 및 냉장 저장한 돈까스와 햄버거스테이크의 품질특성
동물생명과학연구
2017 .06
발효식품 유래 미생물을 이용한 단백질 분해효소 생산 최적화
산업식품공학
2023 .05
Evaluation of deep frozen temperature preservation on the physicochemical properties of commercially frozen foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Supplementation of protease and different nutrient density diets in growing-finishing pigs
한국축산학회지
2024 .03
Meat analog as future food: a review
한국축산학회지
2020 .01
사과 연육제 처리에 따른 돼지고기와 소고기의 적정 저장온도 및 숙성시간
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Pediococcus spp.-fermented chicken meat for dogs
한국축산학회지
2020 .01
국내 육가공 산업의 현황과 전망
식품과학과 산업
2018 .09
Effect of Fermented Spinach as Sources of Pre-Converted Nitrite on Color Development of Cured Pork Loin
한국축산식품학회지
2017 .01
Technical requirements for cultured meat production: a review
한국축산학회지
2021 .01
Monitoring of Residual Pesticide Components in Fruits and Washing Effect in Citrus Fruit
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2016 .10
Assessment of Antioxidant Activities and γ-Oryzanol Content of Non-Fermented and Fermented Korean Rice Bran by Various Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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