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Exploring the Potential of Apple Pomace in Sustainable Extruded Snack Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Amino Acid Composition and Antioxidant Activity of Sesame, Perilla, and Soybean Pressed Cakes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Impact of Particle Size Distribution on Physicochemical Properties of Citrate Derivatives of Extruded Corn Starch
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant activity of sesame cake extracts obtaining using various ethanol extraction conditions
한국식품과학회지
2017 .06
Physicochemical Properties of Texturized Vegetable Proteins Extruded at Different Moisture Contents and Fermented by Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Heat treatment and Pressed temperature on Bioactivities of Walnut Pressed Cake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
마른 굴(Crassostrea gigas) 첨가 쌀(Oryza sativa) Collet을 이용한 Snack의 제조 및 저장안정성
한국수산과학회지
2016 .12
Study on characteristics of sesame wilt in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Influence of Fermented Wheat Bran Addition on the Physicochemical and Antioxidant Properties of Extruded Snacks as Senior Friendly Food Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
마른 새우(Acetes chinensis) 첨가 Extrusion 쌀(Oryza sativa) Collet을 이용한 Snack의 제조 및 품질특성
한국수산과학회지
2016 .06
떡류 경영업체의 미생물학적 위생관리 전략
식품과학과 산업
2022 .12
Protective Effects of Fermented Agricultural by-Products (Rice Bran, Soybean Cake, Sesame Cake, Black Rice Bran) Extracts on Ultraviolet B-Induced Hairless Mouse Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of Different Hydrocolloidson Physicochemical Properties of High-Moisture Fermented Rice Cake During Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
마른멸치(Engraulis japonicus) 첨가 쌀(Oryza sativa) Collet을 이용한 Snack의 제조 및 저장안정성
한국수산과학회지
2016 .12
Physicochemical Characteristics of Fried-fish Snacks with Different Types of Surimi
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Physicochemical and Sensory Characteristics of Sponge Cakes with Rubus coreanus Powder
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .09
Identification and pathogenicity of different strains of Fusarium oxysporum collected from sesame in South Korea for screening of wilt disease among the sesame germplasm
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
과열증기처리가 압출 쌀스낵의 이화학적 특성에 미치는 영향
산업식품공학
2015 .01
Extrusion collet을 이용한 농수산복합 snack의 제조 및 저장 중 품질특성
수산해양교육연구
2020 .06
Analysis of the Quality Characteristics of Salt treated Sesame Using Random forest Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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