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한국 중년 성인에서 당뇨병전단계와 단백질 섭취의 관련성 연구: 2019~2021 국민건강영양조사 자료를 활용하여
한국식품영양과학회지
2025 .02
Dietary quality and food intake by plant protein intake levels in older adults in South Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Protein intake of quantitative and qualitative aspects is associated with hand grip strength in Korean early elderly women
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The role of protein intake in immune response
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Relationship between Seafood Intake and Mental Health Among Korean Adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
The Role of Protein Intake in Preserving Skeletal Muscle Mass in Older Adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Potential therapeutic role of fermented whey protein for middle-aged adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Introduction of protein formulas for the middle aged and the elderly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Plant Protein Intake and Osteosarcopenic Obesity in Korean Adults 50 Years and Older
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Sodium Intake from Restaurant Food among adults aged 19 years old and over: the Korea National Health and Nutrition Examination Survey 2017
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The importance of prevention and treatment of sarcopenia in middle-aged and older adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Analysis of Dietary intake and Serum Lipid Levels of Older Korean Adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Intake of Fruits among Korean Adults Aged 19-64 Years Old: 2016 Korea National Health and Nutrition Survey
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Dietary Related Risk Factors Associated with High Sodium Intake for Korean Adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
중년 남성에서 과일?채소 섭취량에 따른 대사증후군 위험도 비교- 제6기(2013~2015년) 국민건강영양조사 자료 이용 -
한국식품영양학회지
2017 .10
Interaction between TAS2R4 rs2233998 Polymorphism and Dietary Intake on the Incidence of Type 2 Diabetes in Middle-Aged and Older Korean Adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
한국 성인의 음료 및 수분 섭취 현황 - 국민건강영양조사 2019 자료를 이용하여-
한국식품영양학회지
2021 .10
Fermented whey protein supplementation improves muscular strength, muscle parameters, and physical performance in middle-aged Korean adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Dietary Behaviors, Health-related Behaviors and Nutrient Intake According to Mild Cognitive Impairment in Adults aged 50 years or older
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Association between Intake of Total Flavonoid and Metabolic Syndrome Prevalence among Korean Adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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