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Association between Dietary Pattern and Cognitive Impairment in Korean Adult
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Cognitive Impairment and Dietary Factors of Subjects Over 50 Years in Gwangju, Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
대사증후군 환자의 양적 및 질적 식사섭취상태 평가
한국식품영양학회지
2016 .08
Dietary quality and food intake by plant protein intake levels in older adults in South Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Dietary Patterns and Mild Cognitive Impairment Risk in Korean Adults over 50 Years Old
Preventive Nutrition and Food Science
2021 .06
Dietary Intake and Exposure Assessment of Potentially Hazardous Nutrients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Analysis of Dietary intake and Serum Lipid Levels of Older Korean Adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Dietary Related Risk Factors Associated with High Sodium Intake for Korean Adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
나트륨 섭취 인지수준에 따른 식사 장소별 식행동 및 식이 자아효능감
한국식품영양학회지
2017 .02
일부 중학생의 단 식품류 섭취에 영향을 미치는 요인 분석
한국식품영양학회지
2015 .08
Relationship among the use of food-related content, dietary behaviors, and dietary self-efficacy of high school students in Seoul and Gyeonggi areas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
젊은 성인층의 단독가구와 다인가구에서 고령호발질환유발 위험요인 비교 연구 - 2016~2019년 국민건강영양조사 활용 -
한국식품영양학회지
2021 .08
Research between Cognitive Impairment and Food Intake Based on GDS Scores in Hospitalized Patients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Analysis of Dietary Patterns, Nutrient Intake, and Gut Microbiota in Children with and without Atopic Dermatitis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Nutrient Intakes and Chronic Disease Risk by Egg Consumption in Korean Adult Women : 2013 Korea National Health and Nutrition Examination Survey
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
중년남성에서 밀가루음식 섭취빈도에 따른 영양소 섭취와 건강지표- 제6기(2013~2015년) 국민건강영양조사 자료 이용 -
한국식품영양학회지
2018 .01
Dietary fat intake and body weight regulation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
영양소섭취와 우울증상 수준의 관련성에 대한 연구 - 2016년 국민건강영양조사 자료를 이용하여 -
대한영양사협회 학술지
2018 .01
Effects on Nutrition Knowledge, Dietary Attitude and Nutrient Intakes by Nutrition Education Program Focused on Personalized Daily Needed Energy and Food Exchange Units for Overweight and Obese Middle-aged Women at a Community Health Center
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Sodium Intake from Restaurant Food among adults aged 19 years old and over: the Korea National Health and Nutrition Examination Survey 2017
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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