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나트륨 섭취 인지수준에 따른 식사 장소별 식행동 및 식이 자아효능감
한국식품영양학회지
2017 .02
나트륨 고섭취자의 특성 및 섭취 영향 요인에 대한 분석
한국식품영양학회지
2018 .01
Dietary quality and food intake by plant protein intake levels in older adults in South Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Analysis of Dietary intake and Serum Lipid Levels of Older Korean Adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Dietary Sodium to Potassium Ratio and the Incidence of Chronic Kidney Disease in Adults : A Longitudinal Follow-Up Study
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .06
A Study on Development of the Participatory Dietary Habit Improvement Program: Focusing on Sugar and Sodium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
국민건강영양조사를 활용한 나트륨 섭취량과 열량 대비 나트륨 섭취량에 대한 코호트 분석
한국식품영양학회지
2020 .01
Dietary Sugar and Sodium Intake among Korean Population (KNHANES, 2017-2019)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
보호동기요인이 나트륨 저감화 관련 행동 의도에 미치는 영향 - 경남?부산 지역 대학생을 중심으로 -
한국식품영양학회지
2016 .02
Menu Plan for Low Sodium Diet and Effect of Low Sodium Dietary Intervention
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Economic Analysis of Measures to Reduce Sugar and Sodium Intake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Comprehensive Plan to Reduce Sodium and Sugar Intake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of Sleep Duration on Dietary Intakes in Korean adolescents in 40"s
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Sodium Intake from Restaurant Food among adults aged 19 years old and over: the Korea National Health and Nutrition Examination Survey 2017
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Associations of a Ten-Year Trend in Hypertension Prevalence with Sodium, Potassium, and Calcium Intake in Korean Adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Dietary fat intake and body weight regulation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
나트륨 저감 제품에 대한 태도, 수용도 및 나트륨 인지가 나트륨 저감 식품 구매의도에 미치는 영향 - 식품전문가를 중심으로 -
한국식품영양학회지
2016 .02
대사증후군 환자의 양적 및 질적 식사섭취상태 평가
한국식품영양학회지
2016 .08
The Scientific Basis of Guidance on Appropriate Sodium Intake in Koreans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
일부 중학생의 단 식품류 섭취에 영향을 미치는 요인 분석
한국식품영양학회지
2015 .08
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