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Inhibitory effects of extract and solvent fractions from Rosa rugosa on 3T3-L1 adipocyte differentiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Anti-inflammatory effects of Rosa rugosa seed extract on LPS-stimulated RAW 264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidant activities of ethanol and water extracts associated from Rosa rugosa
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Antioxidant and Anti-Obesity Effects of Rosa rugosa Roots in 3T3-L1 Adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Rosa rugosa Extract Improves Obesity-Associated Metabolic Disorders and Regulates Gut Microbiota in High-Fat Diet-Fed Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Production of Biomass and Bioactive Compounds from Shoot Cultures of Rosa rugosa Using a Bioreactor Culture System
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
돌가시나무(Rosa lucieae Franch. & Rochebr.)와 해당화(Rosa. rugosa Thunb.)의 휴면 유형 분류 및 종자 발아
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Metabolite Changes and Elastase Activity of Beach Rose (Rosa rugosa) Fruit and Seed from Various Ripening Stages
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
국내 자생식물 해당화의 형태적 특성 및 교배 친화성 평가
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Anti-skin inflammatory and anti-oxidative effects of rose patal extract (Rosa Gallica)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
해당화 열매 추출 분말의 항산화 활성과 고지방식이로 유도된 mice의 혈청지질 수준에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2015 .04
Antioxidant and Digestive Enzyme Inhibitory Effects of Agastache rugosa Extract
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
배초향의 생장과 기능성 물질 함량을 고려한 실내재배 적합 최적 품종 선정
시설원예·식물공장
2020 .04
Effect of Extracting conditions on Antioxidant and Anti-Inflammatory of Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
배초향 추출물의 이화학적 품질 특성 및 생리활성
Food Science and Preservation
2021 .02
피부 건강을 위한 국내 자생 천연 식물 원료: AgatriⓇ (배초향 추출물)
식품과학과 산업
2020 .12
Agastache rugosa ethanol extract suppresses bone loss via induction of osteoblast differentiation with alteration of gut microbiota
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Antioxidant Activity and Anti-Inflammatory Activity of Ethanol Extract And Fractions of Rosa multiflora Flower in LPSStimulated RAW 264.7 Macrophage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
분자표지와 형태적 특성 검정을 통한 해당화 및 장미 속 자원 다양성 평가
화훼연구
2024 .09
Anti-Oxidative and Anti-Inflammatory Effects of Medicinal Herb Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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