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The folic acid and vitamin C content of Korea’s domestic foods according to the processing method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Folic acid content of meat and Korean popular food according to processing method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Folic acid and vitamin C content of domestic agricultural resources
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Folic acid and Vitamin C Content of Korea’s Domestic Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
The folic acid and vitamin C content of popular food and ingredients according to the processing method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Examples of Field Application of Sugar Reduced of Food Ingredient and Processed Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The Trends and the Nutritional Ingredients of Medical Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Insect Proteins as Food Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Changes in Useful Ingredients according to Laver Heat Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Global trends in safety evaluation of functional food ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Current Status of Functional Ingredients for Health Functional Food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Food Ingredients and Human Intestinal Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Direction of policy for fostering the functional food industry with domestic ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Emerging food production and processing for more sustainable food systems
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Requirements of Ingredient for Menopause : Guideline for Development of Safe Ingredient
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Development of Functional Food Ingredient for Immune-Enhancing Effects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
건조방법 및 추출조건에 따른 느타리버섯의 엽산함량 및 화학성분 비교
Food Science and Preservation
2020 .10
Cell-Based Models to Study the Effect of Food Ingredients on Intestinal Barrier Function
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
학교급식 식재료 분류 및 품질속성체계 표준화 방안 연구
대한영양사협회 학술지
2017 .01
Cross-Cultural Analysis of Consumers’ Interest in Snack Food Ingredients across 13 Countries
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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