지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Physicochemical Characteristics, Antioxidative Activities, and Sensory Attributes of Tomato-Added Kwapyun
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Physicochemical Properties and Sensory Attributes of Red Bull-Added Kwapyun
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
착과량에 따른 감홍 /M.9 사과의 생장과 과실 품질
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Changes in Physicochemical Characteristics of Apple Pre-Treated with Sugar and Salt for Manufacturing Apple Jangachi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality and sensory characteristics of bread added with "Fuji" apple juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Correlation between Physicochemical and Sensory Characteristics of Dried Anchovy under Cold Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Estimated Optimum Range of Leaf Mineral Content in ‘Fuji’/M.9 Apple Tree
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Estimated Critical Levels of Leaf Mineral Content in ‘Gamhong’/M.9 Apple Tree
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Physicochemical and Sensory Characteristics of Gluten-Free Noodle Added with Chicken Breast Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality and sensory characteristics of Muffin added with "Fuji" apple pomace powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
‘감각·소비자과학’이란?
식품과학과 산업
2019 .03
The Study of Sensory and Physicochemical Characteristics of Pectin Jelly by Heating Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Survey on distribution of apple viruses causing mixed infection in major apple cultivars
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Quality Evaluation of Apple Pomace and Apple Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Sensory evaluation and food innovation: a new multi-step sensory profiling to quantify product attributes determining consumer satisfaction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Changes of Physicochemical and Sensory Characteristics of Garlic Cultivated in Changnyeong during Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physicochemical and Sensory Properties of Kimchi Added with Starch Pastes Containing Different Amylose Contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
전 세계의 사과 산업 동향 및 품종 변화
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Quality Characteristics and Functionality of Apple Vinegar Using Condensed Apple Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Sensory Qualities and Volatile Flavor Profiling of Commercial Apple Juices in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
0