지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Care food (focusing on senior-friendly food) outlook and development strategy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
고령친화형 식품의 제도적 시스템 마련에 대한 식품산업체 인식 조사 연구
산업식품공학
2018 .01
Policies and system for vitalizing the senior-friendly food industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Clinical application research for scientific verification of senior-friendly foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Economic analysis of facility meal provision using senior-friendly food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
고령친화식품의 정책 및 산업기술 동향
식품과학과 산업
2020 .12
Strategies for Research and Development of Food for the Elderly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
A senior-friendly personalized nutrition delivery system based on 3D & 4D food printing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Perception and Fast Food Usage Patterns of the Elderly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Influence of Fermented Wheat Bran Addition on the Physicochemical and Antioxidant Properties of Extruded Snacks as Senior Friendly Food Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Elderly-Friendly Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
고령자의 선호 식재 및 고령친화식품의 인지, 경험에 대한 분석
한국식품영양학회지
2016 .12
친환경농산물을 활용한 학교급식 만족도 조사
한국유기농업학회지
2018 .01
Strategies for consumer-oriented food for the elderly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Shifting paradigms in health care: Trends and regulatory status in the Korean care food market
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
국민건강영양조사를 활용한 고령자 내 Active Senior 계층의 존재 및 나트륨 섭취에 관한 연구
한국식품영양학회지
2020 .01
A Comparative Study on Perception and Utilization on Food-Nutrition Labeling Classified by Age
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
충남 초․중학생의 무상급식에 대한 인식 및 만족도에 대한 연구
한국식품영양학회지
2016 .06
Analysis of Online Platform Sales and Advertising for Senior-Friendly Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Utilization Status and Consumer Satisfaction Rate of the Korea National Food Nutrient Database
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
0