지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Development of Snack Targeted to Seniors: BCAA Enrichment with Wheat Bran Fermented by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Care food (focusing on senior-friendly food) outlook and development strategy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Policies and system for vitalizing the senior-friendly food industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Clinical application research for scientific verification of senior-friendly foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
고령친화형 식품의 제도적 시스템 마련에 대한 식품산업체 인식 조사 연구
산업식품공학
2018 .01
Economic analysis of facility meal provision using senior-friendly food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Pediococcus spp.-fermented chicken meat for dogs
한국축산학회지
2020 .01
The Hardness Measurement Result of Raw Fruit and Processed Food According to Domestic Senior-Friendly Food Standards
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
고령친화식품의 정책 및 산업기술 동향
식품과학과 산업
2020 .12
Perception and Utilization Status of Senior-Friendly Food for Experts in Elderly Care Facilities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
A senior-friendly personalized nutrition delivery system based on 3D & 4D food printing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Investigation on health benefit of fermented wheat bran by lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
한국 전통발효식품의 현재와 미래발전전략
식품과학과 산업
2020 .06
Development of Extruded Snacks with Sesame Press Cake to Enhance physicochemical Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Cross-Cultural Analysis of Consumers’ Interest in Snack Food Ingredients across 13 Countries
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
친환경농산물을 활용한 학교급식 만족도 조사
한국유기농업학회지
2018 .01
과열증기처리가 압출 쌀스낵의 이화학적 특성에 미치는 영향
산업식품공학
2015 .01
마른 굴(Crassostrea gigas) 첨가 쌀(Oryza sativa) Collet을 이용한 Snack의 제조 및 저장안정성
한국수산과학회지
2016 .12
A Review of Fermented Foods with Beneficial Effects on Brain and Cognitive Function
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
마른 새우(Acetes chinensis) 첨가 Extrusion 쌀(Oryza sativa) Collet을 이용한 Snack의 제조 및 품질특성
한국수산과학회지
2016 .06
0