지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Antioxidative Activity of Complex Extracts Using Biochemical Test in Mouse Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidative and Biological Activities of Maqui Berry Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidative Activity of Edible Insects Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
The Antioxidative Effects of Low Temperature Aged Garlic Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Flavonoid Contents and Antioxidant Effect of Extracts from Leaves of Stachys sieboldii Miq
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Estimate of antioxidative activities of Aronia and Blueberry Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidative and Antimicrobial Activities of Lemon Peel Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Physicochemical Quality and Antioxidant Activity of Fermented beverage Added with Stachys sieboldii.MIQ Methanol Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-adipogenic activity of Smilax sieboldii extracts and acertannin in 3T3-L1 adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Improvement of dyslipidemic activity of Smilax sieboldii extract in C57BL/6 mice fed a high-carbohydrate diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Screening of Various Foreign Plant Extract for Their Biological Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Physicochemical Quality of Stachys sieboldii.MIQ by Extraction Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidative Activities of Asparagus Extracts with Korea Traditional Fermented Sauces
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
느타리버섯 추출물의 항산화 활성과 그 성분에 대한 연구
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
앵초(Primulasieboldii E.Morren) 종자의 저장 특성
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Antioxidative Activities in Domestic and Foreign Glycyrrhizae Radix Ethanol Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidative and physiological activities of different solvent extracts of Cnidium japonicum
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Antioxidative Activities of Extracts of Liriope platyphylla Immature Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparison of Enzymatic and Antioxidative Activity of Commercial Enzyme Food Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Analysis of Ginsenoside Content and Evaluation of Antioxidative Activity in Ginseng Aerial Parts (Flower, Leaf and Berry) Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
0