지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Biological Activities of Bran Water Extract from Various Wheat (Triticum aestivum L.) Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of Nutritional Compositions and Antioxidant Properties of Korean and Imported Whole Wheat (Triticum aestivum L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Amelioration of Scopolamine-Induced Learning and Memory Impairment by Wheat (Triticum aestivum L.) in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effects of organic acid and salts treatment on changes of policosanol and polyphenol contents in Wheat (Triticum aestivum L.) Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Optimization of Replacing Pork Back Fat with Pre-Emulsion from Wheat (Triticum aestivum L.) Sprout for Reduced-Fat Meat Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of Capsaicin on RANKL-Mediated Osteoclast Differentiation
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .05
Effects of Pre-cropping with Rice Alternative Crops on Flour Quality and Baking Applicability of Winter Wheat (Triticum aestivum L.) under Paddy Field
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
F3570 Extracts Regulate RANKL-Induced Osteoclast Differentiation via Inhibiting Reactive Oxygen Species Generation
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Construction and Efficiency of Selection Indices in Wheat (Triticum aestivum L.) under Drought Stress and Well-Irrigated Conditions
Plant Breeding and Biotechnology
2017 .01
염화나트륨 처리 및 재배방법이 새싹밀의 항산화 성분 및 활성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2022 .06
Classification of 31 Korean Wheat (Triticum aestivum L.) Cultivars Based on the Chemical Compositions
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
RANKL에 의해 유도되는 파골세포 분화에 대한 시금치 추출물의 영향
한국식품영양과학회지
2015 .04
In planta production of human-derived RANKL
Plant Biotechnology Reports
2024 .08
밀(Triticum aestivum L.) 중 Bifenthrin, Lamda-cyhalothrin의 잔류특성
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2022 .04
Establishment of a stable particle bombardment transformation method in Korean commercial wheat (Triticum aestivum L.) varieties
Plant Biotechnology Reports
2021 .01
Caffeic Acid Phenethyl Ester Inhibits RANKL-induced Osteoclast Differentiation through Controlling Reactive Oxygen Species
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
고온이 밀 등숙 초기에 미치는 영향
한국육종학회지
2017 .01
한국형 밀 핵심집단의 유전적 다양성과 집단 구조 분석
한국육종학회지
2021 .09
Enhancing Differentiation of Osteoblast and Inhibiting Differentiation of Osteoclast of Barley Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Inhibitory Effects of Protaetia brevitarsis seulensis Larvae Ethanol Extract on RANKL-Stimulated Osteoclastogenesis in RAW 264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
0