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Lactobacillus brevis-fermented GABA: Impact on behavioral and molecular responses in sleep disorder and stress models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Ethyl Acetate Fraction from Hemp (Cannabis sativa L.) Seed Ameliorate Depression-like Behavior in Unpredictable Chronic Mild Stress-induced Mice by Regulation BDNF Signaling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Concentrations of γ-Aminobutyric Acid and Oxalic Acid in Spinach Juices Fermented by Lactobacillus brevis GABA 100
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Lactobacillus brevis-Fermented Gamma-Aminobutyric Acid Improves Sarcopenia in 21-25-Month-Old C57BL/6 Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Lactobacillus brevis GABA 100을 이용하여 γ-Aminobutyric Acid 함량이 증가된 발효액을 생산하기 위한 식품 소재 선별
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Enhanced Production of γ-Aminobutyric Acid (GABA) by Batch Fermentation of Lactobacillus brevis FBL-3
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Lactobacillus brevis를 이용한 삼 전초 발효특성, GABA와 ginsenoside 함량 및 생리활성 비교
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparison of γ-Aminobutyric Acid (GABA) and Isoflavone Contents and Antioxidant Activities of Fermented Soy Leaves with High Isoflavone Contents Using Lactobacillus brevis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Optimization for the GABA Production in Aronia Fruit Fermented by Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Preventive effect of milk protein fermented with Lactobacillus strains on chronic stress-induced brain damage and intestinal dysfunction in mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Electrostatic Spray 기술을 이용한 GABA 생성 유산균 함유 곡류 제품 개발
한국식품영양과학회지
2017 .08
Comparison of Moisture Sorption, Glass Transition, and Stickiness Properties of Lactobacillus brevis-Fermented and Non-Fermented Sea Tangle Powders
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Lactobacillus brevis 균주를 이용한 다래 수액에서의 감마아미노뷰티르산 (γ-Aminobutyric Acid) 생산 최적화
한국식품과학회지
2016 .06
Development of natural seasoning using sea tangle (Saccharina japonica) fermented with Lactobacillus brevis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Statistical Optimization of Culture Medium for the Production of γ-Aminobutyric Acid (GABA) by Lactobacillus brevis FBL-3
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
A polysaccharide isolated from Lactobacillus brevis-fermented Ecklonia cava protects splenocytes against oxidative stress caused by gamma ray irradiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Ingestion of Gouda Cheese Ameliorates the Chronic Unpredictable Mild Stress in Mice
Food science of animal resources
2020 .01
녹각 추출액의 젖산발효를 통한 고농도 감마-아미노부티르산 생산 최적화
한국식품과학회지
2018 .02
Characterization and Antioxidant Property of synbiotic yogurt fermented with Lactobacillus brevis SBP49 and oat slurry
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Lactobacillus plantarum IM76 Ameliorated Ovalbumin-Induced Allergic Rhinitis in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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