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Development of In vitro Culture Techniques for Disease-Free Propagation of Hop (Humulus lupulus L.)
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Analytical Study on Antibacterial Components in Humulus lupulus L. and Spent Hop
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Antioxidant and Anti-obesity Effects of Poria cocos Cultivated by Plastic Bag Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
용안육 다식의 항산화 활성 및 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Culture conditions for mycelial growth of Poria cocos
한국버섯학회지
2016 .01
Regulatory T Cell Induced by Poria cocos Bark Exert Therapeutic Effects in Murine Models of Atopic Dermatitis and Food Allergy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Various Bed Soil on the Yield of Poria cocos in the Plastic House
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
Effect of Various Bed Soil on the Growth Characteristics of Poria cocos in the Plastic House
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .05
비닐봉지 재배에 의한 복령 생산 I-환경온도 및 비닐 겹수의 영향
경북대농학지
2015 .01
복령(Poria cocos), 용안육(Longanae Arillus) 및 청피(Pericarpium Citri Reticulatae Viride) 알코올 추출물의 펜토바비탈 유도 수면 모델에서의 수면 증진 활성
한국식품영양과학회지
2023 .01
Anti-Oxidative Stress Activities of Humulus japonicus extract in PC12 cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Exploration of Antibacterial Components in Humulus japonicus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
시설 및 토경재배 복령의 시기별 성분 및 항산화 활성
한국버섯학회지
2018 .01
Antimicrobial Activity of Longan (Dimocarpus longan Lour) Seed Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Evaluation of the Ecological Impact of Alien Weed (Humulus japonicus) on the Bank of the Rice Field in Korea
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2023 .03
전기방사법을 이용한 zein/복령추출물 나노섬유의 제조
경북대농학지
2015 .01
Comparative Study on Marker Compound Contents of Paeonia lactiflora Pallas, Poria cocos Wolf and Atractylodes macrocephala Koidzumi Herbal Complex Extracts Produced by Extraction Conditions
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
Optimal processing of Humulus japonicus extraction and antioxidantal activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Quality Characteristics of the White Pan Bread Prepared with Longan (Dimocarpus longan Lour) Seed Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
용안(Diamocarpus longan)씨앗을 활용한 묵 제조 및 겔 강도에 미치는 식염농도의 영향
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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