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Evaluation and comparison of antioxidant properties of Alcoholic Extract from Humulus lupulus, Longan Arillus, and Poria cocos
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
복령(Poria cocos), 용안육(Longanae Arillus) 및 청피(Pericarpium Citri Reticulatae Viride) 알코올 추출물의 펜토바비탈 유도 수면 모델에서의 수면 증진 활성
한국식품영양과학회지
2023 .01
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
양배추 분말을 첨가한 마카롱의 품질 특성 및 항산화 활성
산업식품공학
2017 .01
Antioxidant and Anti-inflammatory Activities of Liriope platyphylla Fruit for Functional Food Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
자색당근 첨가 설기떡의 항산화 활성 및 품질 특성
한국식품영양학회지
2021 .01
Comparison of Phytochemicals and Antioxidant Activity in Blackberry (Rubus fruticosus L.) Fruits of Mutant Lines at the Different Harvest Time
Plant Breeding and Biotechnology
2016 .01
병아리콩을 첨가한 두유의 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2017 .10
Antioxidant Activities of Bioactive Compounds Isolated from Rheum emodi Wall (Himalayan Rhubarb) Based on LC-DAD-ESI/MS and Preparative LC/MS System
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .06
Antioxidant Activity and Quality Characteristics of Yogurt Added Green Olive Powder during Storage
한국축산식품학회지
2017 .01
Physiochemical quality characteristics of sulgidduk added with galangal (Alpinia officinarum Hance)
Food Science and Preservation
2024 .10
생강청을 활용한 고콜레스테롤혈증에 도움이 되는 마들렌의 품질 및 특성
한국식품영양학회지
2022 .08
현미 품종별 에탄올 추출물의 항산화 성분 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2018 .01
Antioxidant Activity, Total Phenol and Total Flavonoid Compound Analysis of Sorghum bicolor (L.) Seeds
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Comparison of Phenolic Compounds and Antioxidant Activity of Small Berry Fruits Produced in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidant compounds and activities of pedicel and sepals from twelve varieties of colored cherry tomatoes
한국식품과학회지
2020 .12
The Effect of High Pressure Processing on the Microbial, Physical Properties and Antioxidant Compounds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
땅콩호박 분말 첨가 쿠키의 품질특성 및 항산화 연구
농업생명환경연구
2020 .01
Antioxidant Compound and Antioxidant Activity of Cooking Brown Rice with Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
율피 분말을 첨가한 가래떡의 품질특성
한국식품영양학회지
2024 .06
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