지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
장기 저장 홍삼의 마이야르 갈색화반응과 항산화효과 특성 ( Maillard Browning Reaction and Antioxidant Activity of Red Gingseng Stored for Long Periods )
Journal of Ginseng Research
1988 .12
Amino Sugar Formation and Brown Color Intensity in the Model Systems of the Maillard Type-Browning Reaction of Red Ginseng Manufacturing Process
고려인삼학회 학술대회
2011 .04
수삼물추출물의 갈변반응중 아미노산과 당류변화 ( Changes in Free Amino Acids and Sugars in Water-soluble Extracts of Fresh Ginseng during Browning Reaction )
Journal of Ginseng Research
1981 .12
산처리 홍삼과 추출물의 특성
Journal of Ginseng Research
2009 .12
열처리에 따른 고려 홍삼의 수용성 갈변물질의 특성 ( Characteristics of the Water Soluble Browning Reaction of Korean Red Ginseng as Affected by Heating Treatment )
Journal of Ginseng Research
1998 .09
홍삼에 함유된 갈변물질 및 산성다당체에 대한 연구현황
Journal of Ginseng Research
2006 .03
Effects of the Preheating Treatments of Raw Ginseng in the Model System on the Synthesis of the Maillard Type-Browning Reaction Products of Red Ginseng
Journal of Ginseng Research
2004 .09
The contents of ginsenosides and amino sugars in the seven parts of white ginseng and red ginseng
고려인삼학회 학술대회
2009 .12
고려홍삼의 수용성 갈변물질 ( Water Soluble Browning Pigments of Korean Red Ginseng ( Panax ginseng C. A. Meyer ) )
Journal of Ginseng Research
1995 .12
The contents of ginsenosides and amino sugars in red ginseng, inside white red ginseng, and inside and outside white red ginseng
고려인삼학회 학술대회
2009 .12
정상홍삼과 불량홍삼의 화학적 특성 ( Chemical Characteristics of Normal and Inferior Parts in Korean Red Ginseng )
Journal of Ginseng Research
2001 .06
한국홍삼의 향 특성 ( Flavor Characteristics of Korean Red Ginseng )
Journal of Ginseng Research
2000 .09
추출회수에 따른 홍삼 extract의 성분 조성에 관한 연구 ( Effect of Extraction on Chemical Composition of Red Ginseng Extract )
Journal of Ginseng Research
1980 .06
홍삼이 정상 흰쥐의 혈압 및 대동맥 조직 소견 변화에 미치는 영향
Journal of Ginseng Research
2008 .12
정상홍삼과 불량홍삼의 조직학적 특성 ( Histological Characteristics of Normal and Inferior Parts in Korean Red Ginseng )
Journal of Ginseng Research
2001 .06
비타민B군이 함유된 홍삼 추출물이 학습 및 기억에 미치는 영향 ( Effects of Red Ginseng Extract Including Vitamin B Groups on Learning and Memory in Mice )
Journal of Ginseng Research
1996 .12
Remarkable impact of amino acids on ginsenoside transformation from fresh ginseng to red ginseng
Journal of Ginseng Research
2020 .05
홍삼 추출물의 임파구 증식 및 활성 촉진효과 ( Stimulatory Effect of Korean Red-Ginseng Extract on the Proliferation and Cellular Activity of Lymphocytes )
Journal of Ginseng Research
1998 .03
인삼가공중 아미노산 성분의 변화 기전에 관한 연구 ( Studies on the Transforming Mechanism of Amino Acid Components in Ginseng in the Course of Ginseng Processing )
Journal of Ginseng Research
1992 .04
수분활성도가 홍삼저장성에 미치는 영향 ( The Effect of Water Activity on the Storage Stability of Red Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1981 .12
0