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홍삼추출물 및 농축물의 마이야르 갈색화반응 촉진에 미치는 아미노산 및 당의 영향 ( Effect of Amino Acids and Sugars on the Maillard Browning Reactions during Extraction and Concentration of Red Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1990 .12
Amino Sugar Formation and Brown Color Intensity in the Model Systems of the Maillard Type-Browning Reaction of Red Ginseng Manufacturing Process
고려인삼학회 학술대회
2011 .04
열처리에 따른 고려 홍삼의 수용성 갈변물질의 특성 ( Characteristics of the Water Soluble Browning Reaction of Korean Red Ginseng as Affected by Heating Treatment )
Journal of Ginseng Research
1998 .09
랫드의 간암발생과정에서 홍삼의 항암효과와 자연살해세포의 활성증강효과와의 연관성에 관한 연구 ( Involvement of the Enhancement of Natural Killer Cell Activity on the Anti-Cancer Effect of Red Gingseng during Rat Hepatocarcinogenesis )
한국독성학회지
1997 .03
정상홍삼과 불량홍삼의 화학적 특성 ( Chemical Characteristics of Normal and Inferior Parts in Korean Red Ginseng )
Journal of Ginseng Research
2001 .06
홍삼으로부터 분리한 수용성 갈변물질의 항산화 활성 : 1. DPPH의 수소공여능 및 hydrogen peroxide 소거능 중심으로 ( Antioxidant Activity of the Water Soluble Browning Reaction Products Isolated from Korean Red Ginseng : 1. DPPH Radical and Hydrogen Peroxide Scavenging )
Journal of Ginseng Research
1999 .09
수분활성도가 홍삼저장성에 미치는 영향 ( The Effect of Water Activity on the Storage Stability of Red Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1981 .12
정상홍삼과 불량홍삼의 조직학적 특성 ( Histological Characteristics of Normal and Inferior Parts in Korean Red Ginseng )
Journal of Ginseng Research
2001 .06
Paraquat 투여 생쥐 간에서 홍삼 추출물이 항산화효소 활성과 지질과산화에 미치는 항산화 효과 ( Antioxidant Effects of Korean Red Ginseng Components on the Antioxidant Enzymes Activity and Lipid Peroxidation in the Liver of Mouse Treated with Paraquat )
Journal of Ginseng Research
1999 .09
고려홍삼으로부터 분리한 수용성 갈변물질의 항산화 활성
Journal of Ginseng Research
2005 .03
Formation of Carcinogenic 4(5)-Methylimidazole in Maillard Reaction Systems
환경독성보건학회 심포지엄 및 학술대회
2012 .10
한국홍삼의 향 특성 ( Flavor Characteristics of Korean Red Ginseng )
Journal of Ginseng Research
2000 .09
고려홍삼의 수용성 갈변물질 ( Water Soluble Browning Pigments of Korean Red Ginseng ( Panax ginseng C. A. Meyer ) )
Journal of Ginseng Research
1995 .12
CA저장이 수삼 및 홍삼의 항산화 작용과 항암작용에 미치는 영양 ( Effect of Controlled Atmosphere Storage on the Antioxidative and Cytotoxic Activities of Fresh and Red Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1996 .12
홍삼으로부터 분리한 수용성 갈변물질의 생리기능적 특성 - 돌연변이원성 및 아질산염 소거능을 중심으로 ( Biofunctional Characteristics of the Water Soluble Browning Reaction Products Isolated from Korean Red Ginseng - Study on the Antimutagenic and Nitrite Scavenging Activities )
Journal of Ginseng Research
2001 .09
산처리 홍삼과 추출물의 특성
Journal of Ginseng Research
2009 .12
홍삼의 천식 치료 효과
천식 및 알레르기
2010 .01
장기간 저장한 홍삼의 흰쥐간 소포체 지질과산화에 대한 저해작용 ( Inhibitory Activities of Red Ginseng Stored for Periods on Lipid Peroxidation in Rat Hepatic Microsome )
Journal of Ginseng Research
1989 .12
여성의 건강관련 삶의 질과 성기능에 대한 홍삼의 효과 및 안전성 연구
Journal of Ginseng Research
2009 .06
Effects of the Preheating Treatments of Raw Ginseng in the Model System on the Synthesis of the Maillard Type-Browning Reaction Products of Red Ginseng
Journal of Ginseng Research
2004 .09
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