지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
수삼의 CA 및 MA 저장이 홍삼의 지방산에 미치는 영향 ( Effect of Controlled Atmosphere and Modified Atmosphere Storage on the Fatty Acid of Fresh and Red Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1995 .12
CA 및 MA저장이 수삼 및 홍삼의 색상 및 관능적 특성에 미치는 영향 ( Effect of Controlled Atmosphere and Modified Atmosphere Storage on the Color and Sensual Properties of Fresh and Red Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1998 .06
CA ( controlled atmosphere storage ) 및 MA ( modified atmosphere storage ) 저장이 수삼 및 홍삼의 화학적 특성에 미치는 영향 ( Effect of Controlled Atmosphere and Modified Atmosphere Storage on the Chemical Properties of Fresh and Red Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1998 .06
CA 및 MA 저장이 수삼 및 홍삼의 외관품질 및 사포닌 조성에 미치는 영향 ( Effect of Controlled Atmosphere and Modified Atmosphere Storage on the Apparent Quality and Saponin Component of Fresh and Red Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1995 .04
수분활성도가 홍삼저장성에 미치는 영향 ( The Effect of Water Activity on the Storage Stability of Red Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1981 .12
홍삼 내백부의 수삼 미세구조 ( Ultrastructure of Fresh Root Turned into Inside White of Red Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1994 .12
한국 및 중국 홍삼의 암세포 증식억제 효과 비교연구 ( Ⅲ ) ( Comparative Study on the Cytotoxic Activities of Red Ginseng of Korea and China )
Journal of Ginseng Research
1993 .12
수삼저장중 이화학적 및 미생물학적 변화 ( Physico-Chemical and Microbiological Changers during Storage of Fresh Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1981 .12
홍삼 사포닌의 항산화활성 성분 Screening ( Screening of Antioxidative Components from Red Ginseng Saponin )
Journal of Ginseng Research
1996 .08
해가림 종류가 수삼 , 홍삼 및 백삼의 품질과 무기물 함량에 미치는 영향 ( Effect of Shading on the Quality of Raw , Red and White Ginseng and the Contents of Some Minerals of Ginseng Roots )
Journal of Ginseng Research
1990 .06
산처리 홍삼과 추출물의 특성
Journal of Ginseng Research
2009 .12
Image Analyzer를 이용한 수삼등급의 자동판정 - Ⅰ. 수삼등급별 체형과 중량분석 ( Automatic Decision-Making on the Grade of 6-Year-Old Fresh Ginseng ( Panax ginseng C. A. Meyer ) by and Image Analyzer - Ⅰ. Shape and Weight Analyses According to the Grade of Fresh Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1996 .04
홍삼 추출물 투여가 생쥐간에서 항산화 효소 활성과 지질과산화에 미치는 영향 ( Effects of Red Ginseng Component on the Antioxidative Enzymes Activities and Lipid Peroxidation in the Liver of Mice )
Journal of Ginseng Research
2000 .03
정상홍삼과 불량홍삼의 화학적 특성 ( Chemical Characteristics of Normal and Inferior Parts in Korean Red Ginseng )
Journal of Ginseng Research
2001 .06
한국홍삼의 향 특성 ( Flavor Characteristics of Korean Red Ginseng )
Journal of Ginseng Research
2000 .09
연포장재 필름으로 개별포장한 수삼의 저장 중 관능특성 및 화학성분 변화
Journal of Ginseng Research
2002 .07
홍삼이 정상 흰쥐의 혈압 및 대동맥 조직 소견 변화에 미치는 영향
Journal of Ginseng Research
2008 .12
홍삼복합제의 보간작용에 대한 연구
동의생리병리학회지
2001 .04
수삼중 휘발성 향기성분에 관한 연구 ( Studies on the volatile flavor components of fresh ginseng )
Journal of Ginseng Research
1984 .06
정상홍삼과 불량홍삼의 조직학적 특성 ( Histological Characteristics of Normal and Inferior Parts in Korean Red Ginseng )
Journal of Ginseng Research
2001 .06
0