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Abstract
서 론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요 약
감사의 글
참 고 문 헌
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2002 .10
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생명과학회지
2018 .11
솔잎 추출물의 항산화 효과
생명과학회지
2004 .10
Screening of Extracts from Red Algae in Jeju for Potentials MarineAngiotensin - I Converting Enzyme (ACE) Inhibitory Activity
Algae
2006 .01
Some Properties and Microbial Community Changes of Gul (Oyster) Jeotgal during Fermentation
한국미생물·생명공학회지
2019 .01
야생버섯 메탄올추출물의 생리활성 검색
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2012 .01
Effect of phlorotannins isolated from Ecklonia cava on angiotensin I-converting enzyme (ACE) inhibitory activity
Nutrition Research and Practice
2011 .04
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2011 .04
Antioxidative Activity and Anti-inflammatory Effects on the Murine Macrophages of Methanol Extracts of Amphibians
환경생물
2012 .01
CoMFA and CoMSIA Study on Angiotensin-Converting Enzyme (ACE) Inhibitors: a Molecular Design of Potential Hypertensive Drugs
한국생물정보시스템생물학회 학술대회
2005 .01
재조합 대장균으로부터 항고혈압 Angiotensin I-Converting Enzyme 저해제의 특성연구
자연 과학 논문집 : 배재대학 첨단과학연구소
2005 .01
쑥 추출물의 사람 Low Density Lipoprotein에 대한 항산화능
한국식품조리과학회지
2000 .01
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한국지역사회생활과학회지
2004 .06
홍합과 여러 식물의 열수 추출물의 알코올분해효소에 미치는 영향과 항산화 및 ACE 저해 활성
한국식품조리과학회지
2014 .01
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Journal of Microbiology and Biotechnology
2018 .01
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2012 .01
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2003 .07
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목재공학(Journal of the Korean Wood Science and Technology)
2010 .01
Changes of Angiotensin I-Converting Enzyme Inhibitory Activity, Fibrinolytic Activity and β–Secretase Inhibitory Activity of Red Wines During Fermentation and Post-Fermentation
한국미생물·생명공학회지
2008 .01
홍어 숙성과 기능성
생명과학회지
2003 .10
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