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이용수
Abstract
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MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
ACKNOWLEDGEMENTS
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High Temperature - Cooking Effects on Protein Quality of Fish Extracts
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .09
Quality Characteristics and Antioxidant Potential of Vegetable Extracts during the Storage
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
양식어류 고음과 잔사의 단백질 품질평가
한국식품영양과학회지
1999 .04
초등학생의 채소 인지도와 채소 섭취 관련 인자들 간 상관관계 및 학교급식의 설명형 메뉴명이 채소 섭취 의사에 미치는 영향
대한영양사협회 학술지
2018 .01
The Evaluation of the Effect of Herbal Extract on Osteoarthritis : in vitro and in vivo Study
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
An Application of Photo-stimulated Luminescence (PSL) and Electron Spin Resonance (ESR) Analysis for the Irradiated Spicy Vegetables
Food Science and Biotechnology
2004 .10
Vegetable Production and Seed Industry in China
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .06
Concentration Processes in the German Vegetable-growing Sector and the Meaning of Business Networks
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Vegetable Production in China
한국원예학회 기타 간행물
1993 .05
The Japanese Vegetable Industry
한국원예학회 기타 간행물
1993 .05
코덱스의 식품 분류: 채소류
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
[P1-10] Effect of Leafy Vegetables on the Pork Protein Digestibility
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
학교 급식용 친환경 및 일반농법 채소류의 미생물적 품질 비교
대한영양사협회 학술지
2010 .01
채소 품종육종 과거 현재 미래
한국육종학회지
2020 .01
In Vitro Antibacterial Activity of Root Vegetable Extracts as New Sources of Natural Antipathogenic Agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
유아의 채소섭취행동 강화를 위한 채소노출 및 채소놀이 영양교육 프로그램의 효과
대한영양사협회 학술지
2018 .01
Dietary Protein Requirement for Young Far Eastern Catfish Silurus asotus
Fisheries and Aquatic Sciences
2014 .01
種子의 高品質化 技術
시설원예연구
1994 .08
Effect of the Addition of Green Tea on the Quality and Antioxidant Properties of Textured Vegetable Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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