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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
ACKNOWLEDGEMENTS
REFERENCES
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새우젓갈의 숙성온도 및 식염농도가 위생품질인자의 변화에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
발효온도 및 식염농도가 전갱이 액젓 발효에 미치는 영향
수산해양교육연구
2012 .12
발효온도와 소금농도가 동치미 발효속도에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
1996 .01
소금 농도가 김치 발효에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
1991 .01
Physicochemical Properties and Antioxidant Activities of Fermented Radish Juice by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Isolation of Lactic Acid Bacteria from Dongchimi Juice and Lactic Acid Fermentation Using Mixed Fruit and Vegetable Juices
Food Science and Biotechnology
2001 .02
Comparison of capability of fresh radish juices and rehydrated radish juices as a growth medium for non-dairy lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Organic acid and sugar contents in different domestic fruit juices
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
[P8-315] Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from Fermentation Vegetable Juices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Comparison of the Effects of Blending and Juicing on the Phytochemicals Contents and Antioxidant Capacity of Typical Korean Kernel Fruit Juices
Preventive Nutrition and Food Science
2014 .06
Effects of Processing Conditions on Some Characteristics of Dongchimi Juice
Journal of Food Science and Nutrition
1996 .06
대체염을 이용한 저염 김치의 발효특성
한국식품과학회지
2002 .08
시판 과일주스의 이화학적 특성 및 기능성 비교
Food Science and Preservation
2012 .10
Effect of the Salt Concentration on the Radiation Sensitivity of Some Fermentative Microorganisms Inhabiting Salted and Fermented Food
Food Science and Biotechnology
2004 .06
Photosynthetic Efficiencies in the Leaves of Peach (Prunus persica) Trees Exposed to Increased Ambient CO2 Concentration
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
수박쥬스의 알콜발효에 관한 연구
Applied Biological Chemistry
1984 .01
[P5-37] Probiotic Potential of Potato Juice Fermented by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of the Fermentation Product of Fruit and Vegetable Juices by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of Concentration Methods on the Quality of Single and Blended Juice Concentrates
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .09
[P8-244] Antioxidant and anticancer activities of fermented onion juice using lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
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