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이용수
Abstract
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MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
ACKNOWLEDGEMENTS
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Anticancer Effects of Organic Chinese Cabbage Kimchi
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .06
Inhibition of Tumor Formation and Changes in Hepatic Enzyme Activities by Kimchi Extracts in Sarcoma - 180 Cell Transplanted Mice
Journal of Food Science and Nutrition
2000 .03
Effects of Kimchi Extracts on Interleukin - 2 Production and Natural Killer Cell Activity in Mice
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .09
Comparison of Fermentation Characteristics of the Main Types of Chinese Cabbage Kimchi
Food Science and Biotechnology
1996 .06
부산ㆍ경남지역의 향토 별미김치 종류와 특징
한국식품영양과학회지
1995 .10
Brining Property and Antimutagenic Effects of Organic Chinese Cabbage Kimchi
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .09
부재료가 배추김치 숙성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1995 .08
Growth Inhibitory Effect of Fermented Kimchi on Food-borne Pathogens
Food Science and Biotechnology
2009 .02
김치산업의 발달사
식품과학과 산업
2016 .12
어린이의 김치의식에 관한 실태조사 (Ⅰ) - 김치 선호도에 관한 조사 -
한국식품영양과학회지
1995 .10
절임배추 및 김치 양념의 저장기간 중 품질 특성 변화
Food Science and Preservation
2016 .08
Effect of Red Pepper Seed on Kimchi Antioxidant Activity During Fermentation
Food Science and Biotechnology
2008 .04
Inhibitory Effects of Kimchi Extracts on the Growth and DNA Synthesis of Human Cancer Cells
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .06
Calcium Lactate Treatment after Salting of Chinese Cabbage Improves Firmness and Shelf - life of Kimchi
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .09
삼채뿌리분말 첨가 김치의 품질 특성
Food Science and Preservation
2013 .12
Effect of Kimchi and Its Ingredients on the Growth of Helicobacter pylori
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .06
국내 시판김치의 김치담금부터 숙성까지의 미생물 균총 변화
Food Science and Preservation
2011 .10
Physicochemical Properties of Long-term Fermented Kimchi
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .03
김치 종류를 달리한 식이가 Hairless Mice의 간과 피부에서 산화억제 및 광산화에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2004 .01
Feasibility of using kimchi by-products as a source of functional ingredients
Applied Biological Chemistry
2016 .01
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