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이용수
Abstract
緖論
材料 및 方法
結果 및 考察
要約
文獻
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흰쥐의 Testosterone 含量, Protein 代射 및 스테미너 增進에 미치는 人蔘과 Tocopherol의 影響
한국식품영양과학회지
1984 .11
帶電氣泳動法에 의한 乳淸蛋白質에 關한 硏究
한국식품영양과학회지
1976 .04
How to Take Ginseng for What
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
밀 배아 단백질중 Albumin과 Globulin의 분리에 관한 연구
한국식품영양과학회지
1986 .06
[P6-04] Effect of Grape Seed Diet on Lipid Metabolism in Rats Fed High-Fat Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P8-238] The Effects of Antioxidant on Extracts of White Ginseng (Panax ginseng, C. A. Meyer) Fermented Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Effects of High-Protein Diet and/or Resveratrol Supplementation on the Immune Response of Irradiated Rats
Preventive Nutrition and Food Science
2014 .09
[P7-12] Effects of Cheonggukjang Levels on Lipid and Glucose concentrations in Female Rats Fed High Fat Diets
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Effects of Buckwheat on the Insulin Sensitivity, Protein Digestibility and Utility in Diabetic Rats
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .12
Effect of Various Dietary Protein Levels on Growth and Body Composition of Young Common Carp Reared in Recirculating System
한국양식학회지
2000 .03
Comparison of Ginsenoside Contents in Different Parts of Korean Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
土龍粉 添加給食이 흰쥐의 成長 및 血液成分에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1984 .06
[P8-204] Study on effect of ginseng and herbal mixtures on the obesity in obese SD Rat induced by high fat diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Alteration of Lipid Metabolism by Ginseng Supplements with Different Levels of Vitamin E in High Cholesterol - Fed Rats
Journal of Food Science and Nutrition
2001 .03
[P8-107] Antioxidant and Rat α-glucosidase Inhibitory Activities of Black Ginseng Extract and Red Ginseng Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
인삼(人蔘)의 연근별(年根別) 무기양분흡수(無機養分吸收)에 관(關)한 연구(硏究)
Applied Biological Chemistry
1978 .01
중국 인삼 산업의 국제 경쟁력 분석
Korean Journal of Agricultural Science
2006 .06
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