지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
序論
材料 및 方法
結果 및 考察
要約
文獻
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
미역添加給食이 흰쥐의 肝 및 血淸의 脂質濃度에 미치는 影響
한국식품영양과학회지
1986 .12
Effect of Citrus Pectin Oligosaccharide Prepared by Irradiation on High Cholesterol Diet B6.KOR-ApoE Mice
Food Science and Biotechnology
2009 .08
Dietary Soy Protein and Calcium Reduce Serum Lipid and Cholesterol in Rats Fed Fat - Enriched Diets
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .12
食鹽添加食餌가 흰쥐의 血淸 및 肝臟 중의 脂質成分에 미치는 影響
한국식품영양과학회지
1985 .11
Effect of Dietary Cholesterol and Cholesterol Oxides on Blood Cholesterol and Lipids, and the Development of Atherosclerosis in Rabbits
한국축산식품학회 학술발표초록집
2001 .01
[P8-323] Preventive Effect of Perilla Oil, Dietary n-3 Fatty Acid on Histological Brain Damage in Apo E(-/-) Mice Fed High Cholesterol Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
랫트에 있어서 우유의 콜레스테롤 저하효과에 관한 연구
한국식품위생안전성학회지
1994 .01
[P8-179] Effects of Soybean, Chungkukjang and Doenjang on Serum Cholesterol level and Weight Reduction in Rats Fed a High Fat-High Cholesterol Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
홍화종실분말 식이가 고지방 - 고콜레스테롤섭취 흰쥐의 지질대사에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1999 .06
Purple Potato Flake Reduces Serum Non-HDL-Cholesterol in Rats Fed a Cholesterol-Rich Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Differential Effects of Cod Proteins and Tuna Proteins on Serum and Liver Lipid Profiles in Rats Fed Non-Cholesterol- and Cholesterol-Containing Diets
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .06
Effect of Dietary Fiber of Some Beans on Serum Cholesterol Concentration in Rats
Food Science and Biotechnology
2004 .04
[P10-67] Cholesterol Lowering Effects of Capsosiphon fulvescens Extracts in Rats Fed High Cholesterol Diets
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
적하수오 추출물이 고콜레스테롤 급여 흰쥐의 지질대사에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2012 .07
Effect of Red Pepper Seeds Powder on Lipid Composition in Rats Fed High-FatㆍHigh-Cholesterol Diets
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .09
콜레스테롤 식이로 사육한 흰쥐의 혈청 및 간지질 성분에 미치는 카페인 및 비타민 E의 영향
한국식품영양과학회지
1989 .03
Effects of Aged Black Ginger and Natural Plants Composites on Serum Lipids Improvement in Rats Fed a High-Fat and Cholesterol Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
[P8-148] Effects of Corn Peptide on the Plasma Lipid Profiles in High Cholesterol Diet-fed Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
0