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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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쌀 및 쌀가루 저장중 품질 안정성의 비교
한국식품과학회지
1988 .08
습식 및 건식 쌀가루의 유지 종류 및 첨가 비율에 따른 쌀빵 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
A Study on the Quality Characteristics of Rice Flour Processed in Different Pre-Treatment Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
찹쌀 가루 용액으로 세척된 청결미의 품질 특성
한국식품과학회지
2001 .08
냉장 쌀의 저장 형태 및 기간에 따른 쌀밥의 관능적 특성
한국식품과학회지
2001 .08
Quality Characteristics of Rice Cookies added with Puffed Rice Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
적미 첨가에 따른 백설기의 품질특성
Food Science and Preservation
2013 .10
Effects of Moisture Contents of Waxy Paddy on the Physical Properties of Dry-Milled Rice Flour in Comparison with Wet-Milled Rice Flour
Food Science and Biotechnology
1995 .09
[P3-93] Physicochemical Properties of Jet-milled Rice Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
분무수세한 쌀로 제분한 쌀가루의 저장중 특성 변화
한국식품영양과학회지
2007 .07
기능성 쌀 쿠키의 품질 특성 연구
한국식품과학회지
2002 .08
Effects of Partial Replacement of Rice Flour with Chemically Stabilized Rice Starches on the Textural Characteristics and the Storage Stability of Korean Plain Rice Cake
Food Science and Biotechnology
1996 .12
쌀가루와 옥수수가루의 비율을 달리하여 제조한 생선스낵의 품질특성
한국식품과학회지
2001 .02
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