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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
적요
References
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Proteomics for monitoring of chicken responses to immune system in Korean Native Chickens
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2003 .11
Tropomyosin and triosephosphate isomerase are upregulated proteins affecting Ginseng treatments in chicken muscle
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2004 .11
Comparison of meat quality characteristics among 5 different Korean native chicken lines
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2013 .11
Use of Chicken Meat and Processing Technologies
한국가금학회지
2004 .03
재래닭의 경영 및 판매 실태에 관한 조사 연구
한국가금학회지
1995 .09
[P6-03] Identification of Skin Proteins of Chicken Fed with Organic Zinc Supplementation by Proteomics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Differential protein expression in avian liver in response to invasion by Salmonella gallinarum
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2004 .11
계육 특이항체를 이용한 원료육 단백질의 검색
한국축산식품학회지
1998 .01
Comparisons of Chicken Muscles between Layer and Broiler Breeds using Proteomics
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2005 .11
Analysis of Consumers' Preferences and Price Sensitivity to Native Chickens
한국축산식품학회지
2017 .01
환경온도와 항생제 대체물질이 닭 가슴살의 품질에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2010 .01
Quality of chicken thigh meat from conventional and animal welfare farm in Korea
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2018 .10
기계발골 계육이 첨가된 계육 소시지의 품질 및 저장특성
한국축산식품학회지
2011 .01
Identification of the chicken type by comparison of signature of selection between Korean native chicken and commercial layer
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2019 .06
On the Quality Characteristics of the Commercial Smoked Chicken Breast Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
PRESERVATION AND UTILIZATION OF TAIWAN NATIVE CHICKEN
한국가금학회 심포지움
2005 .09
대학교 급식 소비자들의 닭고기 소비행태에 관한 연구 : 식품안전인증(HACCP)과 친환경인증 비교를 중심으로
한국유기농업학회지
2014 .01
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