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이용수
2005
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgements
Literature Cited
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CO₂ 및 온도환경 조절에 의한 토마토 우량묘 생산
한국원예학회 학술발표요지
2001 .10
Effect of Packaging on Keeping Quality of Fresh Ginseng
Food Science and Preservation
1994 .12
Modified Atmosphere Packaging of Peeled Garlic Cloves
Food Science and Biotechnology
1999 .01
효소반응속도론에 기초한 단감의 호흡 모델에 관한 연구
한국식품과학회지
2004 .08
A Dynamic Test for Kinetic Model of Fresh Produce Respiration in Modified Atmosphere and Its Application to Packaging of Prepared Vegetables
Food Science and Biotechnology
1996 .12
Effects of Modified Atmosphere Packaging with Aqueous Chlorine Dioxide Treatment on the Quality and Shelf-life of Tomato (Lycopersicon esculentum Mill) during Storage
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
Effects of Modified Atmosphere Packaging on Fruit Quality in Strawberry
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Designing Modified atmosphere Packaging for Fresh Produce
Food Science and Preservation
1994 .12
천공필름을 이용한 방울 토마토의 저장 수명 연장에 관한 연구
Food Science and Preservation
2009 .04
Analysis of Respiration Characteristics of Low CO₂ Tolerance Produces for Designing Modified Atmosphere Package
Food Science and Biotechnology
1994 .06
Chilling Injury Reduction and Delay of Fruit Ripening in Tomatoes by Modified Atmosphere Packaging
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Predictive Modeling of Microbial Growth in a Modified Atmosphere Packaged Minimally Processed Meat-Vegetable Product
Food Science and Biotechnology
1997 .09
기체충진 포장조건에 따른 신선편이 캠벨 포도의 저장 중 품질변화
한국식품과학회지
2012 .10
폐배지를 이용한 토마토(Lycopersicum esculentum Mill.) 단기 재배용 양액재배 최적 배지 개발
한국원예학회 학술발표요지
2001 .10
딸기의 Modified- 및 Controlled Atmosphere중 품질변화
한국원예학회 학술발표요지
1994 .04
Determination of Appropriate MAP Films for Fresh-Cut Potato (Solanum tuberosum) and Green Onion (Allium fistulosum) by Respiration Modeling
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
떫은감의 MAP 탑살에 따른 품질특성 변화
Food Science and Preservation
2008 .04
培養液의 질산태질소농도가 토마토(Lycopersicum esculentum Mill)의 생육 및 無機元素 흡수에 미치는 영향
한국토양비료학회지
1997 .03
김치포장의 압력 및 부피 변화에 영향을 미치는 인자의 분석
한국식품영양과학회지
1999 .04
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