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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results
Discussion
Literature Cited
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9. Ethephon 處理가 붉은 고추의 收量, 品質 및 몇 가지 成分含量에 미치는 影響
한국원예학회 학술발표요지
1987 .02
Storability of Paprika Fruits (Capsicum annuum L.) Produced by Different Cultivation Methods
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
고추 일시 수확효율 향상을 위한 에세폰 처리 시기 및 농도 구명
한국원예학회 학술발표요지
2004 .05
Effects of Different Processing Methods on the Antioxidant Properties of Red Pepper (Capsicum annuum L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Quality Characteristics of Red Pepper (Capsicum annuum L.) Cultivated in Korea and China
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Effect of Planting Distance of One Stem Training Method Cultivation on Growth and Yield of Sweet Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Development of HRM Markers Associated with CMVP1 Resistance in Chili Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Improving Yield Gap of Sweet Pepper (Capsicum annuum) between The Netherlands and Korea
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Secondary Metabolites from The Leaves of Capsicum annuum L. (Hot Pepper)
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Effect of Night Interruption in Pepper (Capsicum annuum) Seedlings
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
Yield in Pepper (Capsicum annuum L.) Cultivars Established at Different Planting Bed Size and Growth Containers
한국원예학회 학술발표요지
2010 .05
저장 온도와 필름 포장이 홍고추의 저장성에 미치는 영향
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2002 .06
Evaluation of Horticultural Characteristics of Introduced Pepper (Capsicum annuum L.) Germplasm
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Genome Analysis Characterization and Expression Analysis of Receptor like Proteins in Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
The Effects of Soil-water and Pore Space Relation on the Growth and Yield of Capsicum annuum L.
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
Susceptibility of Sweet and Hot Pepper (Capsicum annuum L.) Fruits to Chilling Injury during Storage
한국원예학회 학술발표요지
2008 .05
우리나라 고추의 매운 맛은 어느 정도일까?
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
Morphological, Physiological Features and Antioxidants Activities of Pepper (Capsicum annuum) in Low Temperature Stress
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
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