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Comparing the Patterns of Soluble Sugars Composition Observed between Two Years throughout the Developmental Stage of Pear Fruit with Climate Data
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
배의 부위별 조직감특성과 Ca분포 및 수확적기에 관한 연구
한국원예학회 학술발표요지
1995 .05
The Role of Cell Wall Bound and Soluble Acid Invertases in the Development of Japanese Pear Fruit
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Taxonomic Relationships in Asian Pears (Pyrus spp.) Using Cluster Analysis of Morphological Characteristics
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2004 .08
‘추황배’ 착과량에 따른 과실특성 및 과중분포
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
배의 크기에 따른 품질 평가
한국원예학회 학술발표요지
1995 .10
배(Pear)의 생리활성 물질 및 생리활성 효능
Journal of applied biological chemistry
2013 .01
The Effects of Fruit Load and Thinning Time on the Yield and the Fruit Quality of Pear ‘Whangkeumbae’
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Floatation of Fruits Is a Possible Determinant for Pear Fruit Grading
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
Total Polyphenol Content and Antioxidant Activity of Organic Versus Conventional Fruit in 'Niitaka' Pear
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Occurrence and distribution of pear viruses in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Influence of Fruit Maturity on the Physiological Characteristics of Asian Pear
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
배의 품종별 품질 평가
한국원예학회 학술발표요지
1996 .05
‘신고’와 ‘황금배’의 과중 분포 및 과실 품질
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
배 생육시기별 토양수분이 과실내 유리당 구성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
배 생육시기에 따른 ‘한아름’ 과실의 특성 및 당 조성 변화
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Occurrence, distribution, and novel detection of pear viruses in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Comparison of Structural Carbohydrate in Three Asian Pear Cultivars during Fruit Development
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Identification Markers and Phylogenetic Analysis Using RAPD in Asian Pears (Pyrus spp.)
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2004 .08
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