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이용수
Abstract
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Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgement
Literature Cited
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The Effect of Short-Term High CO2 Treatment on the Physiological Characteristics and Blackening of Cut-Cabbage
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
절단방법이 신선절단 사과와 엽채류의 품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2012 .04
Effects of Ozonated Water on Microbiological and Physicochemical Qualities of Fresh-Cut Lettuce and Cabbage
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
엑스선 조사처리된 신선편의 채소류의 미생물학적, 이화학적, 관능적 품질 평가
Food Science and Preservation
2017 .02
신선편의식품 포장기술
식품과학과 산업
2017 .06
Quality of Fresh-Cut Strawberry during Storage
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
키넥트를 이용한 배추 생체중 추정
한국농림기상학회 학술발표논문집
2018 .01
Effect of Ethylene on Quality Deterioration of Chinese Cabbage
Food Science and Biotechnology
1992 .12
열처리 및 갈변저해제 병용처리에 의한 신선편이 감자제품의 저장 중 품질특성변화
Food Science and Preservation
2013 .06
절임배추 및 신선편이 배추의 산업화
식품과학과 산업
2013 .12
CO₂-shock 처리가 Fresh-cut 토마토의 저장 중 품질특성에 미치는 영향
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
CO₂-shock 처리가 Fresh-cut 토마토의 저장 중 품질특성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
Quality Maintenance of Fresh-cut Fruits and Vegetables
Food Science and Biotechnology
1997 .12
Effect of Hot Water Treatment on Quality of Fresh-cut Apple Cubes
Food Science and Biotechnology
2004 .12
멜론(Cucumis melo L.) 수확 후 관리기술 최근 연구 동향
Food Science and Preservation
2011 .08
가공 전 열처리가 Fresh-cut Muskmelon의 품질변화에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2004 .06
Key Physiological Aspects of Fresh-Cut Fruits and Vegetables, and their Consequences for Product Quality and Shelf-Life
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Screening of Effective Browning Inhibitors on Fresh-cut Potatoes
Food Science and Biotechnology
2002 .08
유통 중 신선편이 버섯 제품의 포장실태 및 관능적 품질 조사
한국버섯학회지
2014 .01
Fresh-cut 사과의 품질 보존성 향상을 위한 침지액의 개발
한국식품과학회지
2006 .02
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